Kastamonu'da Kamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supertrampx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,304

supertrampx

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar ben ve arkadaşım önümüzdeki pazartesi günü kastamonu'nun araç ilçesine bağlı tuzaklı köyünde , tuzaklı göleti çevresinde 1 haftalık kamp yapmayı planlıyoruz.Hem karadeniz ikliminin şartlarını pek iyi bilmiyoruz, hem de bu benim 3. kamp deneyimim olacak.
İlk kamp denemem altınoluk-küçükkuyu-assos çevresinde geçti.Campinglerde hiç bir zaman kalmadım, sahil kenarında bir çeşmeye yakın kaldım.Ya da bir dere kenarında kaldım.Yiyecek açısından konserve tercih etmeyi düşünüyorum tekrardan.Birde karadenizde mantar olayına girmek istiyorum.Ama mantarın riskleri nelerdir ? bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Kalacağımız çadır iki kişilik.Ve yağmura rüzgara dayanıklı olup olmadığını daha deneyemedim.Karadeniz iklimine uygun neler yiyebilirim ? Akşamları soğuk olur mu ? bu konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Mesajlar
1,532,498
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst