Kaya Etabı Tecrübesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,560
Ynt: Kaya Etabı Tecrübesi

Mustafa, Ali ve Sedat teşekkürler, hazırlıksız bukadar oldu, daha hazırlıklı şekilde birdaha denemeye kararlıyım, şöyle bol videolu falan ;D

Etiketler

Yavuz abi sana bir kapadokya tecrübemden fotolar yolluyorum, ankara yakın zaten bence direk oraya git :smiley:

IMG_6269.jpg

IMG_6275.jpg

IMG_6407.jpg

IMG_6432.jpg

IMG_6502.jpg

biz standart bir yol aracı oldugu için zor yerlere giremedik ama çok acayip kayalık yerler var istediğin her boy şekil bulunabilir, o ilk 2 fotografdaki yer inanılmaz biryer biz sadece kenarına kadar girebildik fotografda pek anlasılmıyor olabilir ama kaya tümseklerinin arasında ciddi oyuklar var yükseltilmemis bir araç anında oraya sokar lastiği ve kalır

ben genelde kayalıkların yanına kadar çekip fotograf çektim aracı sokmaya cesaret edemedim

Yavuz resimde ki senmisin,hiç benzetemetim.
sana oralarda iyi bakmıyorlar her halde ,dönde Ankara da telafi edelim.;D

Tempus' Alıntı:
biz standart bir yol aracı oldugu için zor yerlere giremedik ama çok acayip kayalık yerler var istediğin her boy şekil bulunabilir, o ilk 2 fotografdaki yer inanılmaz biryer biz sadece kenarına kadar girebildik fotografda pek anlasılmıyor olabilir ama kaya tümseklerinin arasında ciddi oyuklar var yükseltilmemis bir araç anında oraya sokar lastiği ve kalır

ben genelde kayalıkların yanına kadar çekip fotograf çektim aracı sokmaya cesaret edemedim

Niyetimiz var zaten az daha havalar serinlesin soluğu orada alacağız. ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuz resimde ki senmisin,hiç benzetemetim.
sana oralarda iyi bakmıyorlar her halde ,dönde Ankara da telafi edelim.;D

ehehehe artık bitti o devirler, yavaş ama emin şekilde eriyorum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Niyetimiz var zaten az daha havalar serinlesin soluğu orada alacağız. ;D ;D

orda suziki lerle offroad safari düzenleyen birileri var, onların aklıbasında konustugu anlasilir bir tanesini bulup rehber olarak tuttugunda seni acayip yerlere götürüyorlar. ve arac saglam olunca kendileride cok keyif aliyorlar. normalde turist olarak gittigimde hic giremedigim gormedigim yerleri gordum orda bu sayede.

bende simdi farkettim LR gezisinden beri baya incelmissiniz, araç kalılaştıkca siz inceliyorsunuz yemek paraları araca gidiyor gibi :D

;D ;D ;D

İşleri kendin yaparsan inceliyorsun, aç kalmak yok sadece lüzumsuz yiyecekleri hayatımdan çıkardım, şeker, pasta, dondurma, çikolata gibi ıvır zıvır hariç herşey serbest. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR