aracı 16 bine sattım.herkesin iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ediyorum.bu arada giden gitti artık elimdeki ile eylenmeye bakıyorum.zarar ettim ama az ettim.satmadan full bakım yaptırdım.bin lira civarı mekaniğe masraf ettim.yeni l 200 aldım.ama sıfır deyil.daha önce ticari olarakta alıp satmadığım bi araç aldım.yani ilk defa böyle bi araç alıyorum.araç 2007 model 4x4.92 binde aldım 10 günde 2 bin km den fazla yol yaptım.araç otomatik vites.ilk defa otomatik vites bi araç kullanmama rağmen oldukca keyifli ve zahmetsiz.bu arada yakıtı da çok detaylı olarak ölçtüm ve uzun yolda 100 km de 7,2 ile 7,5 litre arası euro dizel yaktı.(100 km hızı geçmemek şartı ile arkada 300 kilo civarı yük ve araç içinde 4 kişi vardı).bana çok makül geldi.nerdeyse 110 luk ford connet ile aynı.edindiğim tecrübeler ise şöyle.yol tutuşu inanın müthiş.manevrası çok iyi.yakıt güzel.arkası nerdeyse hiç hoplamıyor ve gel gelelim yolcu kabini çok rahat.
[/quote]
bu aracınızında maaşallahı var ancak toyota bedavaya gitmiş. üzüntüm bir kat daha arttı. keşke ben alsaydım. neyse kısmet değilmiş demek ki ! hayırlısı olsun. L200'e güle güle binin.