Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,308
Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

merhaba. aracınızın maşallahı var. bende adanadayım. aracınızı görüp sizinlede tanısmak isterim. bu araclardan arıyorum. satmayı düşünürmüsünüz acaba ? birde fiyat olarak ne düşünüyorsunuz acaba? tşekkürler. telefonunuzu özelden yollarsanız size dönebilirim.

Etiketler

merhabalar.ben mersinliyim.ama aracı adanadan almıştım.aracı çok yakın bi dostum gördü ve çok aşırı ısrar edince bende satmak zorunda kaldım.ticari olarak araba alım satımı yapan biriyim.ama gel gelelim bu arabayı kullanmak için almıştım.ama nedense bunu bi türlü kimseye anlatamadım.ben satmam satmayacam dedikce aşımı tatlandırıyorum sandılar.böyle bi araba benim hakkım deyilmi ben böyle bi arabaya laik deyilmiyim dedim kendi kendime ve biraz kızarak sattım.açıkcası çok çok pişmanım.artık bu sevdadan vazgeçtim.bi daha öyle bi araba asla bulamam.satmama sebep bi anlık öfke.ama dediğim gibi çok pişmanım....bu araç hayallerimdekinin aynısıydı.hayırlısı olsun.belkide sıfır 4x4 mıtsubishi l 200 alırım...hayırlısı olsun tekrar ....

hilüxcü osi' Alıntı:
merhabalar.ben mersinliyim.ama aracı adanadan almıştım.aracı çok yakın bi dostum gördü ve çok aşırı ısrar edince bende satmak zorunda kaldım.ticari olarak araba alım satımı yapan biriyim.ama gel gelelim bu arabayı kullanmak için almıştım.ama nedense bunu bi türlü kimseye anlatamadım.ben satmam satmayacam dedikce aşımı tatlandırıyorum sandılar.böyle bi araba benim hakkım deyilmi ben böyle bi arabaya laik deyilmiyim dedim kendi kendime ve biraz kızarak sattım.açıkcası çok çok pişmanım.artık bu sevdadan vazgeçtim.bi daha öyle bi araba asla bulamam.satmama sebep bi anlık öfke.ama dediğim gibi çok pişmanım....bu araç hayallerimdekinin aynısıydı.hayırlısı olsun.belkide sıfır 4x4 mıtsubishi l 200 alırım...hayırlısı olsun tekrar ....

bu duruma gerçekten çok üzüldüm. keşke satmasaydınız çünkü gerçekten özel bir araçmış. acaba sizin için bir mahsuru yoksa ne kadara sattığınızı söyleyeblir misiniz??

mstdgbkn' Alıntı:
bu duruma gerçekten çok üzüldüm. keşke satmasaydınız çünkü gerçekten özel bir araçmış. acaba sizin için bir mahsuru yoksa ne kadara sattığınızı söyleyeblir misiniz??

Selam mst..

Ticaret erbablarına alış-veriş sorulmaz..sorulsada cevap alınmaz.. ;D

Alan-satan hayır görsün demekten başka.....

sağlık ile.

MUDANYALI' Alıntı:
Selam mst..

Ticaret erbablarına alış-veriş sorulmaz..sorulsada cevap alınmaz.. ;D

Alan-satan hayır görsün demekten başka.....

sağlık ile.

bende böyle birşey aradığım için piyasasını merak ettim diye sordum. mesela internette 20-25 yazan bile var. elden nekadara almamız gerektiğini merak etmiştim. bakalım belki Osman bey cevap verir. Sizede teşekkürler cevabınız için...

hayırlı ugurlu olsun osman bey cok az yeni hilux un zevkini sürmüşşün hayırlı olsun

aracı 16 bine sattım.herkesin iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ediyorum.bu arada giden gitti artık elimdeki ile eylenmeye bakıyorum.zarar ettim ama az ettim.satmadan full bakım yaptırdım.bin lira civarı mekaniğe masraf ettim.yeni l 200 aldım.ama sıfır deyil.daha önce ticari olarakta alıp satmadığım bi araç aldım.yani ilk defa böyle bi araç alıyorum.araç 2007 model 4x4.92 binde aldım 10 günde 2 bin km den fazla yol yaptım.araç otomatik vites.ilk defa otomatik vites bi araç kullanmama rağmen oldukca keyifli ve zahmetsiz.bu arada yakıtı da çok detaylı olarak ölçtüm ve uzun yolda 100 km de 7,2 ile 7,5 litre arası euro dizel yaktı.(100 km hızı geçmemek şartı ile arkada 300 kilo civarı yük ve araç içinde 4 kişi vardı).bana çok makül geldi.nerdeyse 110 luk ford connet ile aynı.edindiğim tecrübeler ise şöyle.yol tutuşu inanın müthiş.manevrası çok iyi.yakıt güzel.arkası nerdeyse hiç hoplamıyor ve gel gelelim yolcu kabini çok rahat.

[ATTACH=full]190702[/ATTACH]

[ATTACH=full]190703[/ATTACH]

[ATTACH=full]190705[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN7626.jpg
    DSCN7626.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 273
  • DSCN7639.jpg
    DSCN7639.jpg
    51.8 KB · Görüntüleme: 282
  • DSCN7621.jpg
    DSCN7621.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 333

hilüxcü osi' Alıntı:
aracı 16 bine sattım.herkesin iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ediyorum.bu arada giden gitti artık elimdeki ile eylenmeye bakıyorum.zarar ettim ama az ettim.satmadan full bakım yaptırdım.bin lira civarı mekaniğe masraf ettim.yeni l 200 aldım.ama sıfır deyil.daha önce ticari olarakta alıp satmadığım bi araç aldım.yani ilk defa böyle bi araç alıyorum.araç 2007 model 4x4.92 binde aldım 10 günde 2 bin km den fazla yol yaptım.araç otomatik vites.ilk defa otomatik vites bi araç kullanmama rağmen oldukca keyifli ve zahmetsiz.bu arada yakıtı da çok detaylı olarak ölçtüm ve uzun yolda 100 km de 7,2 ile 7,5 litre arası euro dizel yaktı.(100 km hızı geçmemek şartı ile arkada 300 kilo civarı yük ve araç içinde 4 kişi vardı).bana çok makül geldi.nerdeyse 110 luk ford connet ile aynı.edindiğim tecrübeler ise şöyle.yol tutuşu inanın müthiş.manevrası çok iyi.yakıt güzel.arkası nerdeyse hiç hoplamıyor ve gel gelelim yolcu kabini çok rahat.

[/quote]

bu aracınızında maaşallahı var ancak toyota bedavaya gitmiş. üzüntüm bir kat daha arttı. keşke ben alsaydım. neyse kısmet değilmiş demek ki ! hayırlısı olsun. L200'e güle güle binin.

güzel araç...agız tadıyla binme nasip olsun..

mdr' Alıntı:
güzel araç...agız tadıyla binme nasip olsun..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ALLAH herkese nasip etsin.çok uzun zamandır merak ettiğim test etmek istediğim bi araçtı.şimdiye kadar şehir içi uzun yol 2500 km civarı yol yaptım.biri benden bu araçlar için not vermemi istese en az 100 üzerinden 95 veririm doğrusu.2 adet eski kasada (magnum) kullandım onlarda çok iyi ama bu aracın teknolojisi ve yakıtı bi kat daha iyi.en çok hoşuma gidende o kalıpla nasıl şehir içi 100 km de 10 litre mazot yakıyor inanamadım doğrusu.amcamda 110 pc connet cardı şehir içi 100 km de 9 litreden fazla mazot yakıyodu.tabi şunuda açık söylemek istiyorum 100 km de 10 litre yakıyor ama çok yumşak kullanımda.bu arada araç otomatik vites.

hilüxcü osi' Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ALLAH herkese nasip etsin.çok uzun zamandır merak ettiğim test etmek istediğim bi araçtı.şimdiye kadar şehir içi uzun yol 2500 km civarı yol yaptım.biri benden bu araçlar için not vermemi istese en az 100 üzerinden 95 veririm doğrusu.2 adet eski kasada (magnum) kullandım onlarda çok iyi ama bu aracın teknolojisi ve yakıtı bi kat daha iyi.en çok hoşuma gidende o kalıpla nasıl şehir içi 100 km de 10 litre mazot yakıyor inanamadım doğrusu.amcamda 110 pc connet cardı şehir içi 100 km de 9 litreden fazla mazot yakıyodu.tabi şunuda açık söylemek istiyorum 100 km de 10 litre yakıyor ama çok yumşak kullanımda.bu arada araç otomatik vites.

özel mesajınızı aldım ancak oradan cevap veremiyorum bir sorun var galiba. konuya gelecek olursak bizim iş biraz sallantıda ama siz yinede burada paylaşırsınız bakarız duruma göre uygun olursa iletişime geçeriz. saygılar.

sayin "mstdgbkn" yeni uye oldugunuz ve henuz gerekli mesaj sayisini doldurmadiginiz icin ozelden mesaj yollayamiyorsunuz... anakamp duzeyine geldiginizde ozel mesaj da atabileceksiniz... keyifli paylasimlar diliyorum...

pandipieri' Alıntı:
sayin "mstdgbkn" yeni uye oldugunuz ve henuz gerekli mesaj sayisini doldurmadiginiz icin ozelden mesaj yollayamiyorsunuz... anakamp duzeyine geldiginizde ozel mesaj da atabileceksiniz... keyifli paylasimlar diliyorum...

anladım teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR