Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,308
Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

Güzel makina hayırlı olsun. Güle güle binin, ama bu aracın satılık ilanı da yakında çıkar, ozamanda alana satana hayırlı olsun deriz.

Etiketler

byseyyah' Alıntı:
Güzel makina hayırlı olsun. Güle güle binin, ama bu aracın satılık ilanı da yakında çıkar, ozamanda alana satana hayırlı olsun deriz.
ilk önce çok teşekkür ederim.çok saolun.satlık ilan konusuna gelincede kesinlikle kesin bi cvp vermem.yarın ne olacağını ALLAH bilir.bide sanırım biraz maymun iştahlı biriyim.aynı arabayı belli bi süre kullandıktan sonra sıkılıyorum.hep diyorum bu son arabam diye ama bazen 1 ay bile geçmeden satıyorum.ticari olarak arabada alıp satıyorum ama bu tür yani 4x4 türü olanları sadece hobby amaçlı kullanıyorum.zaten şuda bi gerçek 4x4 olarak aldığım araçların sadece bi tanesinden zarar etmedim.

evet bu makinada ilerde satılık.bakalım ::smiley: kime nasip kime kısmet.hele biraz eksiklerini yapalımda sonra satarız ;)

hilüxcü osi' Alıntı:
ilk önce çok teşekkür ederim.çok saolun.satlık ilan konusuna gelincede kesinlikle kesin bi cvp vermem.yarın ne olacağını ALLAH bilir.bide sanırım biraz maymun iştahlı biriyim.aynı arabayı belli bi süre kullandıktan sonra sıkılıyorum.hep diyorum bu son arabam diye ama bazen 1 ay bile geçmeden satıyorum.ticari olarak arabada alıp satıyorum ama bu tür yani 4x4 türü olanları sadece hobby amaçlı kullanıyorum.zaten şuda bi gerçek 4x4 olarak aldığım araçların sadece bi tanesinden zarar etmedim.

evet bu makinada ilerde satılık.bakalım ::smiley: kime nasip kime kısmet.hele biraz eksiklerini yapalımda sonra satarız ;)

Hayırlısı ...

evet herşeyin hayırlısı.inşallah en az 6 ay binerim diyorum.yanısırada şunu eklemeden geçemiyorum.bu araç bende 6 ay kalırsa sanırm baya baya bi deyişime uğrar.

biraz deyişim yaptık zaten biraz daha yapalım sonra gelsin resimler ,,,,,, ;)

sanırım bi yanlış anlama yada yanlış anlatma oldu.aracım şuan satlık deyil.sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz.tabi şuan deyil ama bir gün mutlaka olacak.

ama eğer bir gün satlık olursa sizinde dediğiniz gibi tek temennimiz iyi birilerine gitmesi olurdu...

aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Çok güzel bir araç..

bicten' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Çok güzel bir araç..
çok teşekkürler çok saolun .ALLAH herkese nasip etsin....tüm isteyenin benim aracımdan daha güzel bi aracı olur inşallah.

Hayırlı olsun...

lastikleri yere saglam bassın...

hayırlı uğurlu olsun adana tayfasına bır toyota daha eklendi :smiley:

kısa bi aradan sonra tekrar burdayım.iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.işte aracımın en son hali.saygılar hürmetler....

[ATTACH=full]180612[/ATTACH]

[ATTACH=full]180613[/ATTACH]

[ATTACH=full]180614[/ATTACH]

[ATTACH=full]180615[/ATTACH]

[ATTACH=full]180616[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN7177.jpg
    DSCN7177.jpg
    79.5 KB · Görüntüleme: 298
  • DSCN7199.jpg
    DSCN7199.jpg
    73.7 KB · Görüntüleme: 295
  • DSCN7173.jpg
    DSCN7173.jpg
    65.4 KB · Görüntüleme: 283
  • DSCN7169.jpg
    DSCN7169.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 259
  • DSCN7230.jpg
    DSCN7230.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 300

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Yaptığınız değişimlerde fotoları bekliyoruz...

beyaz da siyahta her renk bu canavar a yakışıyor Allah kolaylıklar ve iyi kullanmalar iyi de satmalar nasib etsin.birde edilen masrafları şimdiden insan merak ediyor.tekrar hayrlı olsun.

beyazı tek seven benim sanıyodum, anladım ki başka sevenlerde varmış...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR