ilk önce çok teşekkür ederim.çok saolun.satlık ilan konusuna gelincede kesinlikle kesin bi cvp vermem.yarın ne olacağını ALLAH bilir.bide sanırım biraz maymun iştahlı biriyim.aynı arabayı belli bi süre kullandıktan sonra sıkılıyorum.hep diyorum bu son arabam diye ama bazen 1 ay bile geçmeden satıyorum.ticari olarak arabada alıp satıyorum ama bu tür yani 4x4 türü olanları sadece hobby amaçlı kullanıyorum.zaten şuda bi gerçek 4x4 olarak aldığım araçların sadece bi tanesinden zarar etmedim.byseyyah' Alıntı:Güzel makina hayırlı olsun. Güle güle binin, ama bu aracın satılık ilanı da yakında çıkar, ozamanda alana satana hayırlı olsun deriz.
hilüxcü osi' Alıntı:ilk önce çok teşekkür ederim.çok saolun.satlık ilan konusuna gelincede kesinlikle kesin bi cvp vermem.yarın ne olacağını ALLAH bilir.bide sanırım biraz maymun iştahlı biriyim.aynı arabayı belli bi süre kullandıktan sonra sıkılıyorum.hep diyorum bu son arabam diye ama bazen 1 ay bile geçmeden satıyorum.ticari olarak arabada alıp satıyorum ama bu tür yani 4x4 türü olanları sadece hobby amaçlı kullanıyorum.zaten şuda bi gerçek 4x4 olarak aldığım araçların sadece bi tanesinden zarar etmedim.
evet bu makinada ilerde satılık.bakalım :kime nasip kime kısmet.hele biraz eksiklerini yapalımda sonra satarız
![]()
çok teşekkürler çok saolun .ALLAH herkese nasip etsin....tüm isteyenin benim aracımdan daha güzel bi aracı olur inşallah.bicten' Alıntı:aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Çok güzel bir araç..