KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yöneticelere sordum cevap alamadım
Birkaç günlük problemden sonra her aracın her konusu geri geldi , sadece benim burdaki suzuki grand vitara aracımda yaptığım güncellemeler ve ilaveler başlığım kayıp mantıklı bir açıklaması olan varmı?
Nedense kasti bilerek , bilinçli şekilde geri gelmediğini düşünüyorum, çünkü burda başka konulardada bir iki şey yazmışlığım var dı, onlarda silinmiş
Profilimden tüm gönderdiğim mesajları inceledim suzuki başlığına hiçbir şey yazmamış gözüküyorum.
Sedat abi mantıklı bir açıklaması varmı bunun?
Yav neden kasıtlı olsun... Benim de 2003 Discovery başlığım uçmuş. Araç alt başlıkları zaten tamamen uçmuş, arattım konu da yok. Sanırım eski konular kalmış, yakın dönem konular uçmuş. PC sistem restore işleminde olduğu gibi birşey mi yapıldı noldu anlamadım...
Yav neden kasıtlı olsun... Benim de 2003 Discovery başlığım uçmuş. Araç alt başlıkları zaten tamamen uçmuş, arattım konu da yok. Sanırım eski konular kalmış, yakın dönem konular uçmuş. PC sistem restore işleminde olduğu gibi birşey mi yapıldı noldu anlamadım...