tüm yola çıkacak dostlarımızın yolları açık olsun.
bir kaç uyarı yapmak istiyorum malum haberlerde her taraf kar yağışlı lütfen dikkatli gelelim
araçlarımız 4x4 ama yinede tedbirli olmak lazım
lütfen bu kadar güzel bir etkinlikte üzülmek istemiyoruz.
tüm dostların yolu açık olsun şimdiden
herkese saygı ve selamlarımı iletiyorum.
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
valla bugün sanayide biraz gezdimde Maroff gümbür gümbür geliyo Kayseri'ye...son hazırlıklar yapılıyor hazırlıkları tamamlayanlar antenmanlara başlamışlar bile
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Bekir K.' Alıntı:
valla bugün sanayide biraz gezdimde Maroff gümbür gümbür geliyo Kayseri'ye...son hazırlıklar yapılıyor hazırlıkları tamamlayanlar antenmanlara başlamışlar bile
allah tüm ekiplere kolaylıklar versin
herkes sağ salim kazasız belasız kayseride buluşur inşallah
ben KIRAT ımla gelmeyeceğim için hazırlık felan yok bende
tek hazırlığım yarın nemoma kar tipi lastik alıp takmak sonra bas gaza tarık baz gaza
HAYDEEEEEEEEEEEE KAYSERİ YOLCUSU KALMASINNNN
arkadaşlar kayseri de savaşmayacağız gümbür gümbür lütfen gelmeyin sağ salim gelin dostluk ve off-road için gelin yarışmayacağız parkuru tamamlayıp araçlarımız deneyeceğiz sohbet edip bir arada olacaz
bu etkinlik için tekrardan kayoff a ELLERİNE EMEKLERİNE sağlık diyorum
görüşmek üzere lütfen dikkatli gelin ve emniyet kemerleriniz takılı olsun konvoy kurallarına uyun