<div class="bbWrapper"><b>Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)</b><br />
<br />
Tüm dostlara tekrar merhabalar,<br />
çok yogun bir gündem ve çalışma hazırlıkları olmasından dolayı 1-2 gündür forma yeni girebildim.<br />
Gecikme için tüm dostlardan özür dilerim.<br />
Artık son günlere geldğimiz için çalışmalarımız çok yogunluk kazandı. Okan başkan da saolsun basın toplantılarına ve medyanın yayınlarına katılıyor.<br />
<br />
Tüm dostlara tekrar tekrar hatırlatıyorum. Ortada bir yarış vs yoktur. Bu olay tüm off road sever dostlarımızı misafir edeceğimiz hep beraber bir araya gelecegimiz bir şenliktir.<br />
Tabii ortaya ve seyircilere bir görsellik katmak için basit bir pist hazırladık (özellikle kolay)<br />
<br />
Burda hep beraber çoşkumuzu paylaşacagız.<br />
Gelen arkadaşlara da bizleri yalnız bırakmadıkları için birer anı olarak , kupa ,madalya , hediyeler vs vereceğiz.<br />
<br />
BU ORGANIZASYON TÜM OFF ROAD SEVER DOSTLARIMIZ İÇİN BİR DÜĞÜNDÜR.<br />
Yani hepimizin düğünü.<br />
<br />
Gelen tüm dostlar sağ-salım kazasız belasız gelsinler inşallah.<br />
Bildiğiniz üzere kar yağışı başlamıştır ve devam edecektir. Tüm dostlarımızın dikkatlı bir şekilde trafik kurallarına uyarak.<br />
Yavaş yavaş gelmelerini rica ediyorum.<br />
Araçlarımız her ne kadar 4x4 olursa olsun , her zaman tehlikelere maruz araçlardır.<br />
<br />
Tüm dostlarımızın şimdidedn yolları açık olsun.<br />
Daha önceden belirttiğimiz gibi Cumartesi öglene dogru kadir has stadı otoparkında buluşulacak ve şehir turu ile şenliklerimize ilk adımı atacagız</div>