Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Şehir dışından gelecek arkadaşlar zannediyorum yol hazırlıklarına başladınız. Yolunuz açık olsun, kazasız belasız sağ salim bekliyoruz sizleri. Malum kar geliyor ama unutmayalım her ne kadar 4x4 kamyon gibi araçlarımız olsa da firene basınca araçlarımızın iki çeker araçlardan farkı kalmıyor. Hayırlı yolculuklar diliyorum. Yolunuz açık kemerleriniz takılı olsun.
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
merdoglu38' Alıntı:
Şehir dışından gelecek arkadaşlar zannediyorum yol hazırlıklarına başladınız. Yolunuz açık olsun, kazasız belasız sağ salim bekliyoruz sizleri. Malum kar geliyor ama unutmayalım her ne kadar 4x4 kamyon gibi araçlarımız olsa da firene basınca araçlarımızın iki çeker araçlardan farkı kalmıyor. Hayırlı yolculuklar diliyorum. Yolunuz açık kemerleriniz takılı olsun.
uyarıları mutlaka dikkate almalı ve tedbirli gelmeliyiz ben binek otoyla sivasa kadar geleceğim 1 günlük yolda olsa 4 tane kar lastiği aldım ne olur ne olmaz diye.
tüm ekipler konvoy halinde gelecekler zaten konvoy kurallarını bozmadan emniyet kemerlerimiz takılı bi şekilde gelelim lütfen
yolunuzda farınızda açık olsun
Değerli dostlar,
Festival kapsamında alınacak görüntülerle ilgili olarak Kayseri harikalem firmasıyla yayın ve tahlif hakkı anlaşmamız vardır.Görüntüleri yayımlamak için harikalem firmasından izin almanız gerekmektedir.Saygılarımla.
Değerli dostlar yazılan yorumlarla ilgili olarak açıklama yapmayı uygun gördüm.Tekrar belirtmek isterim ki etkinlik süresince katılacak olan misafirlerimizin yanlarında getireceği fotoğraf makinalarıyla resim çekmeleri tabiki serbesttir.Amatör çekimler için herhangi bir tehlif hakkına ödemeye gerek yoktur.Ancak çekilecek olan profesyonel görüntülerin tv ve yazılı basında yer alması için KAYSERİ HARİKALEM firmasından izin alması gerekmektedir.Saygılarımla