KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 131,272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

alpkaptan' Alıntı:
canınız saolsun arksadaslar yalnız dondurma yazın marasb ta yenır . bız ercıyesın karını yedırmeye gelıcez mıllete ,ustunede kayserı pastırması i,elmacıoglunda ıskender yıcez ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kaptan erciyesde de güzel olur maraşda tabiki dondurma yemeden göndermezsiniz neki getireceğiniz 500 kilo dondurma AİLE kalabalık kaptan ömer başkana slmlar ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

vazgecmem58' Alıntı:
kaptan erciyesde de güzel olur maraşda tabiki dondurma yemeden göndermezsiniz neki getireceğiniz 500 kilo dondurma AİLE kalabalık kaptan ömer başkana slmlar ;D ;D ;D
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:
hadin durmak yok kara camura doyma zamanı erciyes karın eriyecek tam gaz devam erciyesde OFF-ROAD düğünü arkadaşlar cumartesi akşam kına gecesi pazar sabahı gelin alma ;D ;D ;D
mustafa abi benim araç gelin arabası olurmu ;D ;D ;D

ahmetti' Alıntı:
mustafa abi benim araç gelin arabası olurmu ;D ;D ;D
olmazmı başkan 10 numara olur süsle gel arkacamada camurla mutluyum yaz ;D ;D ;D

SIMTAFA abi buda senin için haydeeeeee
[attachment=1]

9a.gif

ata036' Alıntı:
SIMTAFA abi buda senin için haydeeeeee
[attachment=1]
CİĞERİM SAĞOLASIN YARİNDE 8 DE BENİM İCİN OLURMU OLUR OLUR OLACAK TABİİİİİİİİİİİİ ;D ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:
CİĞERİM SAĞOLASIN YARİNDE 8 DE BENİM İCİN OLURMU OLUR OLUR OLACAK TABİİİİİİİİİİİİ ;D ;D ;D

iste hepsi senin için olsun ağam ;) ;D ;D ;D

Herkese selam millet.
Tarık kadeşim geri sayıma başlamış....
Kına gecesi , düğün ohhh maşallah ortam tam olmuş...

Çevirgen dostum olur seni arabayıda gelin arabası yaparız.. ;D ;D ;D

EEE nede olsa artık o bir asfalt güzeli oldu.... ;D ;D ;D

HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMLAR

PIKE' Alıntı:
Herkese selam millet.
Tarık kadeşim geri sayıma başlamış....
Kına gecesi , düğün ohhh maşallah ortam tam olmuş...

Çevirgen dostum olur seni arabayıda gelin arabası yaparız.. ;D ;D ;D

EEE nede olsa artık o bir asfalt güzeli oldu.... ;D ;D ;D
işin rast gitsin dostum.. eee doğru söze ne denir ;)

vazgecmem58' Alıntı:
HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMLAR
günaydın mustafa abi, geliyomusun tokat'a ne didin :D

ata036' Alıntı:
TOKAT dirkenn ???
;D ;D ;D kara belaya skyjacker'leri takacaz ;D ;D ;D esas ondan sonra başınıza bela olacak orda :D

ahmetti' Alıntı:
;D ;D ;D kara belaya skyjacker'leri takacaz ;D ;D ;D esas ondan sonra başınıza bela olacak orda :D
başkan malatya dan bi ayrılamadımki bügün akşam sivas a geliyorum yarin veya en gec pazartesi tokattayım ;D ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:
başkan malatya dan bi ayrılamadımki bügün akşam sivas a geliyorum yarin veya en gec pazartesi tokattayım ;D ;D ;D
valla yavrular seni bekliyo usta ;D ;D

03032011399.jpg

03032011401.jpg

maşallah maşallah abi tabi takın nede olsa pilotu ben olacam SIRAT ın demi sımtafa abi ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,570
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri