takomistik
KAYOFF .. Kayseri Offroad Kulübü
terkedilmiş yuvalı köyü ziyeretinde çok iyi yerler gördük harika bir etkinlik oldu vede dolu dolu offroad yaşadık inanılmaz güzeldi emegi geçen herkeslere buradan teşekkür ediyorum.
kendi adıma çok sevinirim resimler bende sayın başkanımız okan bey yayınlama müsadesi verirse size hemen resimleri gönderebilirimTempus' Alıntı:Selam arkadaşlar, Yahşi bey ile iletişim kurdum daha önce ve kulübünüzünde tanıtımı dergide çıktı. Gezilerinizin yarım sayfa bir özet yazısını bana maillerseniz ve birkaç fotograf düzenli olarak dergide yayınlıycam.
www.4x4dergi.com derginin adresi, info@4x4dergi.com buda iletişim için mail adresim. Sizin gezilerinizde ilginç görüntüler oluyor keyifle yayınlıyorum
görüşmek üzere
takomistik' Alıntı:kendi adıma çok sevinirim resimler bende sayın başkanımız okan bey yayınlama müsadesi verirse size hemen resimleri gönderebilirim
Tempus' Alıntı:Selam arkadaşlar, Yahşi bey ile iletişim kurdum daha önce ve kulübünüzünde tanıtımı dergide çıktı. Gezilerinizin yarım sayfa bir özet yazısını bana maillerseniz ve birkaç fotograf düzenli olarak dergide yayınlıycam.
www.4x4dergi.com derginin adresi, info@4x4dergi.com buda iletişim için mail adresim. Sizin gezilerinizde ilginç görüntüler oluyor keyifle yayınlıyorum
görüşmek üzere