KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mustafa abi benim bi fikrim o kadar kayseri gezimiz şu tarih bu tarih yada şura gezimiz bura gezimiz yerine diğer konuları kapatıpta kayseri ye özel tek sayfada toplansak olmazmı gezilerimizide haberlerimizide ordan yapsak en azından dagınıklık olmaz fikrindeyim
mustafa abi benim bi fikrim o kadar kayseri gezimiz şu tarih bu tarih yada şura gezimiz bura gezimiz yerine diğer konuları kapatıpta kayseri ye özel tek sayfada toplansak olmazmı gezilerimizide haberlerimizide ordan yapsak en azından dagınıklık olmaz fikrindeyim
Bencede iyi olurdu ama bu uygulama sizinde gordugunuz gibi sitenin su anki prensiplerine pek uymuyor ..yani Yamac parasutu sayfasi ayri ..trekking ayri ..off road ayri ..
gezilerin duyurusu ayri ..paylasim sayfaları ayri maaalesef .. tersi durumda kapatılıyor veya taşınıyor ilgili bölüme ...
Engin beyin yazdıklarıda sorunun diğer kısmı tabii ...
deveci' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
önce offroad işine ve gönülveren arkadaşların gezenbilir.com a girme alışkanlığı edinmesi lazım
Bencede iyi olurdu ama bu uygulama sizinde gordugunuz gibi sitenin su anki prensiplerine pek uymuyor ..yani Yamac parasutu sayfasi ayri ..trekking ayri ..off road ayri ..
gezilerin duyurusu ayri ..paylasim sayfaları ayri maaalesef .. tersi durumda kapatılıyor veya taşınıyor ilgili bölüme ...
Engin beyin yazdıklarıda sorunun diğer kısmı tabii ...
benim kastım paraşüt vs gibi şeyler değil bizi ençok offroat türü doga gezileri ilgilendiriyor ve benim demek istediğim gezilerin hepsini bi araya getirmekten bahsediyorum