KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet onların hem vakti yok hemde üye değiller ben çok eskiden üye olmuştum peki sizin 4x4 ün fotosunu gördüm ondan arkdaş arıyor biz sarı göllere gidicez mayıs ayında gitmeden almak istiyor bi abimiz çünkü bizim ekip için şarft oldu bir tane
kayseride benim araca ilgi sayısı oldukça düşük garericiler sitesinde 1 adet vardı duruyormu bilmem ama bunu alabileceginiz en iyi yer yine internettir aractan anlayan biriyse zaten tavsiyelerden hoşlanmaz kendi bildigi gibi hareket eder onu bizim yönlendirmemizin faydası olmaz. anlamayan biriyse mutlaka anlayan biriyle baksın bulur.
alır ama lpg bagajda oldugundan hacim küçük birde iki kapı oluşundan binip inmek arkadakilere zor oluyor ben en fazla iki kişi bir araçta oldugumdan sorun yaşamıyorum. gurub halinde gittigimiz içinde yolda riskli bölgelerde hiç korkmadan çamurlara dalabiliyorum. şimdiki aracım yukardaki beyaz olan.
tşk ederim abi.
şahların şahı anadolunun padişahı. geliyor geliyor onu gören herkes şaşırıyor. o geliyor ondan önce dağlar aşılmaz vadiler ulaşılmazdı, ondan öncesi keşfedilmemiş yerler vardı, ondan sonrası saklı mekan kallmadı. geliyor geliyor o bir dağ aslanı, o bir arazi uzmanı, o bir panter, o bir buldozer, o bir kurt, o bir çakal onu gören diger araçlar kaçar. o geldi tarih degişti, o geldi bir çağ kapanıp bir çağ açıldı. o geldi 4x4 kendinde eksiklik hissetti. onun varlığı uçurumları, onun varlığı dik yokuşları aşılmazları aştı. o bir yılan o bir roket o bir deli fişek. afrikanın balta girmemiş ormanlarına amazondan sibiryaya, ekvatordan japonyaya her insanın yüregine varlıgıyla korku saldı. her kullanıcı onu istedi her üretici onun gibi üretmek istedi. yolların ustasıyım gözlerinin hastasıyım, pazarın inci gönlümün birincisi. o geldi akrep yelkovana karıştı bu bir zamana karşı yarıştı. parkurlar dengesini, dakar parisini, çamur balçığını, balık suyunu şaştı. geliyorrrrrrrrr ladaaaaa nivaaamm
Bende Kayseriden aranıza katıldım 1 hafta kadar önce. İsmim FARUK. Bende arkadaşım(Halit Tekin) sayeseinde defender hayranı oldum )) yazın kısmetse bir tane almayı düşünüyoruz.Siteye kayıt olduğum ilk gönden beri araştırıyorum bir sürü bilgi edindim gerçekten çok güzel bir site. Araştırmalar sonucunda dizel defender almaya karar verdik. Yanlız Kayserideki üyelere 20 mesajı geçemediğim için ulaşmıyorum. bu konuyu açan takomistik abimizin msn adresini ekledim ama onuda kullanmıyor sanırım hiç online olmadı. Bu konuda yardımcı olurmusunuz acaba sizleri daha yakından tanımak istiyorum sizlerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var.