Kayseri Off-Road Kulübü; Kamplı Off-Road Etkinliği Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,809
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü; Kamplı Off-Road Etkinliği Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

VAY BAŞKANIM FAALİYETE GEÇMİŞİZ BİLE :D

Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü; Kamplı Off-Road Etkinliği Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Başkanım Anket sonuçları benim memleketi işaret ediyor.... Arazi offroad çok uygun ve kamp içinde alabalıklı akşam yemeği süper olur. Böyle bir etkinlik süper olur....

Hadi hayırlısı. Kayseride güzel bir potansiyel var. Arası yakın olmasına rağmen başarılı bir organizasyon olacağına eminim. Kolay gelsin ...

başkanım hayırlı mübarek olsun memleketimize inşallah hep birlikte nice off-roadlarda buluşmak dilegiyle. katılabilecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz// saygılarımla

sarilarin_sulo' Alıntı:
Hizmette sınır yok. Şöyle gusel bir kamp yapalım aliciğim.Ne dersin ?

SÜPER OLUR DERİM BAŞKA NE DİYCEM ;)

sarilarin_sulo' Alıntı:
katılmak isteyen arkadaşlar cevap versinler.detayları ilerleyen günlerde açıklayacağız.
Okan bey bu yeni organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum.. Zaten siz ekip olarak Off Road konusunda oldukça deneyimlisiniz.. Kampıda güzel organize edeceğinize inanıyorum..
Etkinliğin tam yeri ve detayları belli olduktan sonra tarih yaklaştığında kendi durumumu kesinleştirebilirim..
Bu hafta sonu diyordum ama önümüzdeki hafta ortası olabilecek sanırım .. Kayseri merkeze geldiğimde musait olursanız sohbet ederiz..
selamlar / kolaylıklar
Ertuğrul

geliriz insallah..

güzel bir organizasyon olacağına eminim

Kamplı bir etkinlik olacaksa günlerini belirlemeniz gerekiyor, sadece 29 Mayıs yeterli görünmüyor değil mi :smiley:

haklısınız Zerrin hanım kamplı bir gezi olmalı ve en az 2 gün :smiley:

Gerekli olan ayrıntılar açıklanırsa katılmak isteyen arkadaşlarımız daha rahat karar vereceklerdir. Ayrıca etkinliğin kamplı olması nedeniyle tarihi 29-30 Mayıs olarak düzenliyorum, takvime ekliyorum, eğer açıklamalı ayrıntıları da yazarsanız ilk mesaj içine eklemesinide yapabiliriz.

sarilarin_sulo' Alıntı:
katılmak isteyen arkadaşlar cevap versinler.detayları ilerleyen günlerde açıklayacağız.

ay sonu çek ve ödemeleri olmayan arkadaşlar için uygun görünüyor

neden olmasınn??? ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri