Kaz Dağları & Cunda Off-road ve Jeep Safari Gezisi (29 Ekim - 01 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meliheris Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,226
Ynt: Kaz Dağları & Cunda Off-road ve Jeep Safari Gezisi (29 Ekim - 01 Kasım 2009)

Ramazan bayramı etkinliğiniz gezideki arkadaşımın anlatımı ve resimlerine göre çok iyi geçmiş;eminim bu etkinlikte çok güzel geçecektir....

Etiketler
Ynt: Kaz Dağları & Cunda Off-road ve Jeep Safari Gezisi (29 Ekim - 01 Kasım 2009)

sevgili meriherıs bu programı aşağıdaki mail adresime atarmısın.Konaklama çadırlarda mı olacak yemek işi nasıl olacak detaylı gönderirsen sevinirim.
animalboss@hotmail.com

Sevgili dostlar 29ekim/01kasım 2009 tarihleri arasında Kazdağları&Cunda jeep safari etkinliği yapılacaktır.Gezimin tamamı kamplı olup Millipark alanı içinde 2 gece ve cunda adası 1 gece olarak planlanmıştır.

Bu yıl Milliparklar sınırlı araç sayısı için giriş izni vermektedir. Şu ana kadar 8 araç kayıt yaptırmış olup 10 araçlık kontejanın dolmasına az kalmıştır..

Sonbaharda Kazdağlarında doyasıya bir serüvene tanıklık etmek istiyorsanız bir an önce planlarınızı gözden geçiriniz ve benimle irtibata geçiniz..

Programı http://www.meliheris.com/default.asp?islem=kategori&altislem=yazi&id=59 linkinden takip edebilirsiniz..

Sevgiler

Melih Eriş
;D

Melih abi biz buralıyız, milli park bize kolaylık gösterir araç konusunda. Sen yine de beni yaz listeye, tek başıma olsam da geziye katılmak istiyorum. Saygılar...

Yalnız küçük bir sorunum var. Daha önce hiç kamp yapmadım ben ;D Aracıma neler yüklemem gerekiyor kamp malzemesi olarak? Büyük bir listeye ihtiyacım var sanırım...

Sevgili Umut ve diğer arkadaşlar içinde bilgi olması için eklemede bulunuyorum. 2 gece millipark ve 1 gece cunda adası olamk kaydı ile 3 gece kamp yapılacaktır.

Kamp için gerekli malzemeler;
-Çadır(Yağmurluk tenteli olması önemlidir.
-Uyku Tulumu(mevsimlik)
-Mat
-Buzluk(içecek ve yiyecek için) Zeytinli mevkiiden buz alıyoruz.
-Yemek içmek için gerekli malzemeler(tabak-bardak vs)
-Kamp ocağı
-Yağmurluk
-Kamp sandalyesi
-Telsiz

Bu malzemeleri bulundurman yeterlidir.

meliheris' Alıntı:
Sevgili Umut ve diğer arkadaşlar içinde bilgi olması için eklemede bulunuyorum. 2 gece millipark ve 1 gece cunda adası olamk kaydı ile 3 gece kamp yapılacaktır.

Kamp için gerekli malzemeler;
-Çadır(Yağmurluk tenteli olması önemlidir.
-Uyku Tulumu(mevsimlik)
-Mat
-Buzluk(içecek ve yiyecek için) Zeytinli mevkiiden buz alıyoruz.
-Yemek içmek için gerekli malzemeler(tabak-bardak vs)
-Kamp ocağı
-Yağmurluk
-Kamp sandalyesi
-Telsiz

Bu malzemeleri bulundurman yeterlidir.

Listeyi aldım, en kısa zamanda temin edeceğim bunları. Teşekkür ederim Melih Abi... Saygılar...

El feneri veya tercihan kafa lambası da çok yararlı olacaktır. :smiley:

Sevgili Ömer Günay Kazdağları programını ilk yayyınladığımda sabırsızlıkla günün gelmesini bekleyeceğini belirtmiştin.İşte o gün geliyor artık kararın ne durumdadır.Bilgilendirirsen sevinirim
Sevgiler
Melih Eriş
meliheris@fotogezgin.com
www.meliheris.com

Melih Abi beni listeye yazabilirsin.

meliheris' Alıntı:
Sevgili Ömer Günay Kazdağları programını ilk yayyınladığımda sabırsızlıkla günün gelmesini bekleyeceğini belirtmiştin.İşte o gün geliyor artık kararın ne durumdadır.Bilgilendirirsen sevinirim
Sevgiler
Melih Eriş
meliheris@fotogezgin.com
www.meliheris.com

Melih abi tek sorun zaman, kardeşim yurt dışına çıkıyor, bu yüzden çakışıyor VE diğer etkinliklerde de aynı sorun, bir başka sefere SAYGILAR.

meliheris' Alıntı:
Sevgili umut sen listeye ekledim.Şuana kadar 8 araç yazıldı..

Saolasın Melih Abi. Aracımı yetiştiricem o zamana kadar inşallah. Daha fazla araçla çok güzel bir gezi olur umarım. Saygılar...

Sevgili arkadaşlar Kaz dağları programı start almak üzere :smiley: Buluşma noktaları;
İzmirden gelecek olanlar için 29 ekim sabah saat 10.00 da Menemen yolu Yıldız Mandırada buluşulacak
İzmir dışından gelenler 29 ekim saat 13.00 de Edremit Tansaşın önünde buluşulacaktır..
Keyifli bir gezi diliyorum..
Sevgiyle Kalın
Melih Eriş
www.turkiyejeepsafari.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.