Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,993
Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Umut Bey, güzel paylaşımınız için teşekkürler. Ellerinize sağlık.
Selamlari
Bursa- H. Avni Çinçin

Etiketler

Fotoğraflar süper.....Defender'ın her mevsim doğayla bütünleşmesi...İnanılmaz..Tekrar aracımı satmaktan vaz geçtim..Ellerine,ayaklarına sağlık.....

çok güzel fotığraflar. harika bir gezi olmuş.
paylaşım için teşekkürler.

Tempus' Alıntı:
süper fotograflar ve süper gezi tebrikler :smiley: zorla banada defender aldıracaksınız :smiley:))))

AT lastiklerle birde sorunsuz gidip gelmişsiniz, bu arada bir fotografda görünce dikkatimi çekti, şnorkelin ağzı kardan tınamıştı bu gibi durumlarda hemen ona bakıp temizlemekde fayda var heralde dimi nefes alamaz sonra :smiley:

Teşekkürler. Defender' a her geçen gün aşık oluyorum. Gerçi üzerindeki motorun da etkisi büyük. Emeklerin karşılığını fazlasıyla almak çok mutlu ediyor beni :D

hsbasar' Alıntı:
Umut fotoğraflar harika, paylaşımın için teşekkürler.
Hem kaz dağlarının güzelliği hemde senin canavarın fotojenikliği, fotoğrafları kat kat güzelleştirmiş.

En çok da yukarıdan çekilen fotoğraf hoşuma gitti. Oldum olası sadece arabanın arkasında teker izi olması hoşuma gider. ;D

Dağ yolları sadece bize tahsis edilmişti, bu gerçekten daha çok zevk veriyor insana :smiley:

acemi80' Alıntı:
Manzara güzel, araç güzel, çeken güzel netice böyle oluyor demekki. Elinize sağılk.
Umut epeyce sanayi de çay içtin ama, emeklerin boşa gitmemiş netice çok güzel olmuş. Tekrar hayırlı olsun.

Fotoğrafları genelde ben çektim üşenmeden araçtan inip:smiley: Fotoğrafçılağa da az çok merakım var. İnsanın emeğinin karşılığını alabilmesi gerçekten çok güzel. Araçta hiç yol da bırakmadı bizi nazar değmesin...

umut güzel bir gezi olmuş fotoğraflar mükemmel. paylaşım için teşekkürler

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Çok güzel fotoğraflar, keyifli bir gezi omuş.Paylaşım için teşekkürler.
Defender'da doğaya bir başka yakışıyor doğrusu.

Teşekkür ederim. Defender vazgeçilmezim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yunus abi'nini kulakları çınlasın :smiley:

acincin' Alıntı:
Umut Bey, güzel paylaşımınız için teşekkürler. Ellerinize sağlık.
Selamlari
Bursa- H. Avni Çinçin

Selamlar, teşekkürler. Siz yakın sayılrısınız bu taraflara, yolunuz düşerse canlı görme fırsatınız da olur hem :smiley:

asyavarhan' Alıntı:
Fotoğraflar süper.....Defender'ın her mevsim doğayla bütünleşmesi...İnanılmaz..Tekrar aracımı satmaktan vaz geçtim..Ellerine,ayaklarına sağlık.....

Aykut abi o kadar masraf etmişsin, çok ihtiyacın yoksa satma tabi ki. Yapılan masraf fiyatına zaten satılmıyor bu araçlar, en güzeli tadını çıkarmak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR