Kedi Yavruları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melis_burcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,387
Ynt: Kedi Yavruları

benim sürekli evde baktığım 2 tane ve balkonda baktığım 4 tane kedim var.iki hafta önce trafikte önümüzdeki arabadan kendini yola bırakan yavruyla nufus 1 tane arttı.tahminen 1 1 buçuk aylık.iki araba ortaladı ezmedi trafikte.kıyıp salamadım.4 5 aylık olmadan salamıyorum baktığım kedileri

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
benim sürekli evde baktığım 2 tane ve balkonda baktığım 4 tane kedim var.iki hafta önce trafikte önümüzdeki arabadan kendini yola bırakan yavruyla nufus 1 tane arttı.tahminen 1 1 buçuk aylık.iki araba ortaladı ezmedi trafikte.kıyıp salamadım.4 5 aylık olmadan salamıyorum baktığım kedileri

Trafiğin ortasına bırakanlara ne demeli bilmem ama :-X sizden Allah razı olsun, kedilerinizin ömrü uzun olsun ;)

Evde hayvan beslenmesi taraftarı değilim pek , ama kediciklere mecburen baktım , çok küçüklerdi . Şunu söyleyebilirim , illaki evde bir hayvan beslenecekse bu sadece kedi olabilir , gerçekten çok temiz hayvanlar , en basit örnek yemeklerini yedikten sonra geçip bir köşede dakikalarca patilerini yalarlar ağızlarını temizlerler , tüylerini temizlerler . İçtikleri suyu kirletmezler , ulu orta yere kakalarını yapmazlar . . Mevsim geçişinde tüyleri dökülebilir , onun da bir çözümü bulunur mutlaka ... Çok tatlı hayvanlar ... Moraliniz bozukken oturup izleyin neşeniz yerine gelsin : ) o derece ...

BTB_Wild' Alıntı:
Evde hayvan beslenmesi taraftarı değilim pek , ama kediciklere mecburen baktım , çok küçüklerdi . Şunu söyleyebilirim , illaki evde bir hayvan beslenecekse bu sadece kedi olabilir , gerçekten çok temiz hayvanlar , en basit örnek yemeklerini yedikten sonra geçip bir köşede dakikalarca patilerini yalarlar ağızlarını temizlerler , tüylerini temizlerler . İçtikleri suyu kirletmezler , ulu orta yere kakalarını yapmazlar . . Mevsim geçişinde tüyleri dökülebilir , onun da bir çözümü bulunur mutlaka ... Çok tatlı hayvanlar ... Moraliniz bozukken oturup izleyin neşeniz yerine gelsin : ) o derece ...
Merhaba;
Kediciklere kısa sürede olsa baktığınıza göre yinede bir hayvanseversiniz. Sizi kutluyorum.
Evde kedi beslenmesine karşı değilim ama kediler bile tüy döker. Tüy dökmeyen tek cins köpek; Yorkshire'dir. İyi eğitildikten sonra ona köpek demek içinizden gelmez. Şımarık bir çocuk gibidir.Onunla konuşabilirsiniz, sizi anlamaya çalışır, çoğunlukla anlar. Siz işten eve gelince sevincinden çıldırır.
Eğer asabi bir yapınız varsa (size değil, genel olarak söyledim) Yorkshire ile beraber yaşamaya başladığınızdan itibaren bu durum hergeçen gün yok denecek kadar azalır, hiçbirşeye sinirlenmezsiniz. Yorkshire cinsi bir nevi stres topudur. Galiba bizim çok aşırı hayvansever olduğumuz çokça belli oldu, yazdıklarımdan. Tabiki herkes hayvan sevmek zorunda değildir, saygı duyarım. Sevmeyenler sadece onlara zarar vermesinler. Çünki onların sadece yemek, su, en önemlisi sevgiye ihtiyaçları var. Sevildiklerinde misli misli sevgiyle karşılık verirler.
Umarım yazdıklarıma kızmadınız, inanıyorum sizde bir hayvanseversiniz.
Selam ve saygılar.

Hpim2259.jpg

Merhaba ,

Söyledikleriniz çok hoş , kızmak ne haddime . Hayvanları sevmeyen bir insan hiçbir şeyi sevemez zaten , çünkü hayvanlar size karşılıksız sevgi verirler , küsmezler , kötü söz söylemezler , kapris yapmazlar , çıkar amacı gütmezler , arkanızdan iş çevirmezler , böbürlenmezler ... Sadece sevginizi isterler : ) böyle bir şeyi sevmiyorsanız başka neyi sevebilirsiniz ki : )

Fakat söylediğim gibi insanların yaşam alanına hayvan girmesi taraftarı değilim . Çok temiz bile olsa ev içinde kedi köpek beslenmesini doğru bulmuyorum .

Siz Yunanistan'da mı yaşıyorsunuz ? Ben anne tarafından yarı Yunan'ım ...

BTB_Wild' Alıntı:
Siz Yunanistan'da mı yaşıyorsunuz ? Ben anne tarafından yarı Yunan'ım ...

Konu içinde Yunanistan'a ilgi duyduğumuzuda gözünüzden kaçırmamışsınız...
Bu topik yerimi bilmiyorum ama cevaplıyayım.
Ben, eşim ve köpeğim 3 defa gezi amaçlı Yunanistan seyahatimiz oldu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan, Türk olmaktan son derece mutluyuz. Diğer gezdiğim ülkelere göre en sevdiğim ülke herbakımdan Yunanistan'dır. Yunan insanlarının çok cana yakın ve sıcakkanlı olmasından (Her gidişimde bunu yaşadık) ,orada son derece herkonuda rahat edebildiğimden Yunanistan'ı ve Yunanlıları seviyorum. Birçok anımız oldu...
Tv. ve gazetelerdeki karalamalar politiktir bana göre. Günümüzde iki ülke halkının birbirine düşmanlığı yok.
Allah izin verirse yine gidip gezmeyi arzu ederim...
Belki birgün tesadüfen aileniz ve sizle karşılaşırız, kısmet.
Selamlar, Saygılar.

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler , Yunan halkı da Türk halkına çok benzer özellikler taşır , nasıl ki bir Yunan turist Türkiye'de rahat rahat dolaşabiliyorsa bir Türk turist de Yunanistan da rahat rahat dolaşabilir , hiçbir şekilde rahatsız edilmez , aşırılıkçılar heryerde var onları hesaba katmıyorum bile ... Umarım birgün karşılaşırız ... : )

Yavrulara elinizle dokunabilirsiniz eger anne sizi tanıyorsa.Sorun olmaz benim de baktıgım bir kaçtane kedi yavrusu var anne olan elimde buyudu dogum yaptı.Şimdi yavruları elimde büyüyor.Bezaman balkona çıksam aşagıdan heme seslenir bana gidip yemek lerini veririm Örnek olarak birkaç tanesinin fotografını koymak isterim

12112011077.jpg

2012-06-26-011.jpg

IMG_6473.JPG

270150_245744938769107_4314443_n.jpg

bizde birkaç sene önce kardeşlerimi ziyarete gittiğimde bir kedi yavrusu bulmuştuk annesini sanırım araba çarpmış kaç haftalık olduğunu bilmiyorum fakat daha gözleri açılmamıştı. yol kenarında viyaklıyordu.eve getirdik kardeşlerim baktılar büyüttüler yavruları bile oldu.yaz tatilinde gelirken kediyi ve yavrularını orada bıraktılar.sonra kaldıkları sitenin yöneticisinin kediyi ve yavrularını ve hatta diğer bütün kedi ve köpekleri zehirlediğini öğrendik.bizim hayatta tutmak için birbir uğraş verdiğimiz o yavruyu gözünü kırpmadan katletmiş.

Albatrosses' Alıntı:
bizde birkaç sene önce kardeşlerimi ziyarete gittiğimde bir kedi yavrusu bulmuştuk annesini sanırım araba çarpmış kaç haftalık olduğunu bilmiyorum fakat daha gözleri açılmamıştı. yol kenarında viyaklıyordu.eve getirdik kardeşlerim baktılar büyüttüler yavruları bile oldu.yaz tatilinde gelirken kediyi ve yavrularını orada bıraktılar.sonra kaldıkları sitenin yöneticisinin kediyi ve yavrularını ve hatta diğer bütün kedi ve köpekleri zehirlediğini öğrendik.bizim hayatta tutmak için birbir uğraş verdiğimiz o yavruyu gözünü kırpmadan katletmiş.

Maalesef beslediğimiz gözümüz gibi baktığımız hayvanlardan daha hayvanlarıda var bu dünyada merak etme öbür tarafa kalmadan cezasını burda alıyorlar..

21 Nisan 2012 tariihinde doğdular.
İkiside dişi. Tam 60 gün anne sütüyle beslendiler. Sağlıkları yerinde.
İç-dış parazit ilaçları verildi. Kafa kağıtları çıkarıldı.
Tuvalet eğitimleri tamam.

Bu fıstıkları sahiplenmek isteyen var mı?

IMG_0730.JPG

IMG_0763.JPG

Arkadaslar,
Konuyu daha once gormemistim, Simdi bastan sona kadar okudum,. Sizin sayenizde kedilere olan bakis acim degisti, ben kopekleri daha cok severdim fakat simdi kedilerlede aram iyi olucak :smiley:

Bende küçükken kedileri pek sevmezdim : ) hayvanların genelini sevmezdim , çok felaket yaramaz bi çocuktum : ) aslında hayvanları sevmemek demeyelim de aşırı sevgi diyelim : ) aşırı sevgime maruz kalırlardı :D

Yeni bir kedim daha oldu arkadaşlar :D Daha önce büyüttüğüm hayata kazandırdığım kedilerin bir tanesi hariç hepsi gittiler , o bir tane de hala ara ara bahçeye gelir , at gibi kocaman bir kedi oldu :D 2 haftadır başka bir yavruya bakıyorum , bu garibimin ne kardeşleri ne de annesi var , ilk bulduğumda çocukların elinde oyuncak olmuştu avuç içi kadar birşeydi . Arka ayağını da sakatlamıştı çocuklar . Yaklaşık 2 haftadır bakıyorum , tombiş bir kedi oldu , arka ayağı kendi kendine düzeldi , düzelmeseydi veterinere götürecektim . Şimdi bana saldırıyor :D çok oyuncu zıpır birşey , yinede hala annesini arıyor .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR