Kemalpaşa - Kurudere - Ovacık (Burhan Amca) Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,319
Ynt: Kemalpaşa - Kurudere - Ovacık (Burhan Amca) Gezisi (21 Mart 2010)

Ovacık Köyü mesire alanında, önünde poz verdiğimiz kestane ağacının 1550 yaşında olduğu söyleniyor.

47.jpg

48.jpg

49.jpg

50.jpg

Etiketler

vay be burhan abime bak :smiley:..keşke bende katılabilseydim size mustafa abim...hafta sonu bursadaydım...inşallah bir daha giderseniz katılmak isterim size...selamlar..

ozcour' Alıntı:
ne güzel gezmişsiniz :smiley: ama haberim olmadı, eskiden eski gezilerin altında yeni gezilerin linkiyle haber geliyordu..

ben bizimkinin üstünü açınca bi daha gidelim böyle yerlere ;D

Özgür kardeşim, biraz plansız oldu bu gezi, yine gideriz. Bu vesileyle belirteyim; tüm İzmir grubuna selamı var Burhan Amca'nın, herkesin kulağını çınlattık. Selamlar. :D :D

wolkhan' Alıntı:
vay be burhan abime bak :smiley:..keşke bende katılabilseydim size mustafa abim...hafta sonu bursadaydım...inşallah bir daha giderseniz katılmak isterim size...selamlar..
Volkan kardeşim iyi akşamlar. Beraber gideriz, bu arada Burhan Amca'nın şapkayı tanıdın mı? :D :D

Mustafad' Alıntı:
Volkan kardeşim iyi akşamlar. Beraber gideriz, bu arada Burhan Amca'nın şapkayı tanıdın mı? :D :D

eyvallah mustafa abi...şapkayı tanımam mı ;)..sana da hazırlayacağım mustafa abi bir tane ama vitarayla ilgili bişeyler hazırlıyorum..bitsinde ondan sonra inşallah....görüşmek üzere...

wolkhan' Alıntı:
eyvallah mustafa abi...şapkayı tanımam mı ;)..sana da hazırlayacağım mustafa abi bir tane ama vitarayla ilgili bişeyler hazırlıyorum..bitsinde ondan sonra inşallah....görüşmek üzere...

Anladım, şimdiden teşekkürler.

Burhan abimiz mekanı baya güzelmiş kendisine slm larımızı iletin

Mustafa Bey,
Güzel sakin bi gezi olmuş, iki araçla zaten fazla maceraya girmemek lazım. Burhan amcayı kıskandım doğrusu, emeklilik için güzel yerler.Egenin doğası her mevsim güzeldir. Bıraktık geldik oraları şimdi Ankara'da ağaçlık yerler arıyoruz. En yakın yer 50-60 km mesafede.

msmt' Alıntı:
Mustafa Bey,
Güzel sakin bi gezi olmuş, iki araçla zaten fazla maceraya girmemek lazım. Burhan amcayı kıskandım doğrusu, emeklilik için güzel yerler.Egenin doğası her mevsim güzeldir. Bıraktık geldik oraları şimdi Ankara'da ağaçlık yerler arıyoruz. En yakın yer 50-60 km mesafede.

Teşekkürler Mustafa Bey, bu nedenle başlığa zaten "Of Road" filan yazmadım.
Ege ve Ankara konusunda kesinlikle haklısınız. :D :D Ne yaptınız ayna mahrutiler değişti mi?
Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Teşekkürler Mustafa Bey, bu nedenle başlığa zaten "Of Road" filan yazmadım.
Ege ve Ankara konusunda kesinlikle haklısınız. :D :D Ne yaptınız ayna mahrutiler değişti mi?
Selamlar.

Değişti değişti de benide bitirdi. ;D Ayna mahrutiler ile birlikte kilitte takıldı. İlk seferde kilit çok ses yapıyordu. Ayna mahruti ses yapmaya başladı, hem kilit hemde ayna mahruti ayarı için difransiyel tekrar söküldü, ayar yapıldı, kilit için pulları değişti biraz yumuşadı. Kilit tamam oldu , ayna mahrutite biraz ses hala var. Aldığım yerle görüştüm İstanbula gittiğimde tekrar bi kontrol edilecek. Bi türlü gidemedim. Gerekirse ayna mahrutiler tekrar değişecek. Ses olayını saymazsak çekiş - hızlanma düzeldi. Kilit arazide süper iş yapıyor. Arka yaylarıda değiştirince arazide salınım da iyileşti. Yol dışında zaten sesde duyulmuyor, araç arazide süper oldu anlayacağınız. ;D

msmt' Alıntı:
Değişti değişti de benide bitirdi. ;D Ayna mahrutiler ile birlikte kilitte takıldı. İlk seferde kilit çok ses yapıyordu. Ayna mahruti ses yapmaya başladı, hem kilit hemde ayna mahruti ayarı için difransiyel tekrar söküldü, ayar yapıldı, kilit için pulları değişti biraz yumuşadı. Kilit tamam oldu , ayna mahrutite biraz ses hala var. Aldığım yerle görüştüm İstanbula gittiğimde tekrar bi kontrol edilecek. Bi türlü gidemedim. Gerekirse ayna mahrutiler tekrar değişecek. Ses olayını saymazsak çekiş - hızlanma düzeldi. Kilit arazide süper iş yapıyor. Arka yaylarıda değiştirince arazide salınım da iyileşti. Yol dışında zaten sesde duyulmuyor, araç arazide süper oldu anlayacağınız. ;D

Yanıt için teşekkürler Mustafa Bey güle güle kullanın. Gelişmelerden bilgi verirseniz seviniriz. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler