ozcour' Alıntı:ne güzel gezmişsinizama haberim olmadı, eskiden eski gezilerin altında yeni gezilerin linkiyle haber geliyordu..
ben bizimkinin üstünü açınca bi daha gidelim böyle yerlere ;D
Volkan kardeşim iyi akşamlar. Beraber gideriz, bu arada Burhan Amca'nın şapkayı tanıdın mı?wolkhan' Alıntı:vay be burhan abime bak..keşke bende katılabilseydim size mustafa abim...hafta sonu bursadaydım...inşallah bir daha giderseniz katılmak isterim size...selamlar..
Mustafad' Alıntı:Volkan kardeşim iyi akşamlar. Beraber gideriz, bu arada Burhan Amca'nın şapkayı tanıdın mı?![]()
![]()
wolkhan' Alıntı:eyvallah mustafa abi...şapkayı tanımam mı..sana da hazırlayacağım mustafa abi bir tane ama vitarayla ilgili bişeyler hazırlıyorum..bitsinde ondan sonra inşallah....görüşmek üzere...
sayokan' Alıntı:Doğada resimlerinizde çok güzel arkadaşlar..![]()
Paylaşım için teşk.
reis28' Alıntı:Burhan abimiz mekanı baya güzelmiş kendisine Selam larımızı iletin
2fast4u' Alıntı:paylasım ıcın tesekkurler.
msmt' Alıntı:Mustafa Bey,
Güzel sakin bi gezi olmuş, iki araçla zaten fazla maceraya girmemek lazım. Burhan amcayı kıskandım doğrusu, emeklilik için güzel yerler.Egenin doğası her mevsim güzeldir. Bıraktık geldik oraları şimdi Ankara'da ağaçlık yerler arıyoruz. En yakın yer 50-60 km mesafede.
Mustafad' Alıntı:Teşekkürler Mustafa Bey, bu nedenle başlığa zaten "Of Road" filan yazmadım.
Ege ve Ankara konusunda kesinlikle haklısınız.![]()
Ne yaptınız ayna mahrutiler değişti mi?
Selamlar.
msmt' Alıntı:Değişti değişti de benide bitirdi. ;D Ayna mahrutiler ile birlikte kilitte takıldı. İlk seferde kilit çok ses yapıyordu. Ayna mahruti ses yapmaya başladı, hem kilit hemde ayna mahruti ayarı için difransiyel tekrar söküldü, ayar yapıldı, kilit için pulları değişti biraz yumuşadı. Kilit tamam oldu , ayna mahrutite biraz ses hala var. Aldığım yerle görüştüm İstanbula gittiğimde tekrar bi kontrol edilecek. Bi türlü gidemedim. Gerekirse ayna mahrutiler tekrar değişecek. Ses olayını saymazsak çekiş - hızlanma düzeldi. Kilit arazide süper iş yapıyor. Arka yaylarıda değiştirince arazide salınım da iyileşti. Yol dışında zaten sesde duyulmuyor, araç arazide süper oldu anlayacağınız. ;D