Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)
turkishjob' Alıntı:
Tamam sikinti yokkkkkk vincli arac bulundu o benim isde bir kac hafta once isof pistinde tanistik arkadasimin crv honde ile gelmistik aracim bitti iste dert etmeyin
Tamam işte bir yerlerde kalma sıkıntımız kalmadı... Biraz sabredelim ben de buldum bir vinç, yarın arayıp bir konuşacağız, inşallah bir dahaki geziye benim de bir vincim olur... Hasan Bey bugünkü geziden sonra çok hafif gelmesin bizim gezi ;D
selimsani' Alıntı:
Tamam işte bir yerlerde kalma sıkıntımız kalmadı... Biraz sabredelim ben de buldum bir vinç, yarın arayıp bir konuşacağız, inşallah bir dahaki geziye benim de bir vincim olur... Hasan Bey bugünkü geziden sonra çok hafif gelmesin bizim gezi ;D
selam arkadaşlar.
fotoğraflarınıza bayıldım çok keyifli vakit geçirmişsiniz. Bende eşimle beraber butür organizasyonlara katılmayı sizinle tanışmayı çok isterim, ancak 2 aylık oğlumuz var şuan ve biraz sweethome modundayız şimdilik. donanım olarak sadece vincim var ama önümüzdeki ay 2+ yükseltme lastikle gezilere hazır vaziyete gelirim umarım.
çamurlu gezilerde karşılaşmak üzere
saygılar
derya
dturan' Alıntı:
selam arkadaşlar.
fotoğraflarınıza bayıldım çok keyifli vakit geçirmişsiniz. Bende eşimle beraber butür organizasyonlara katılmayı sizinle tanışmayı çok isterim, ancak 2 aylık oğlumuz var şuan ve biraz sweethome modundayız şimdilik. donanım olarak sadece vincim var ama önümüzdeki ay 2+ yükseltme lastikle gezilere hazır vaziyete gelirim umarım.
çamurlu gezilerde karşılaşmak üzere
saygılar
derya
sweet home mdundan çıkıp off road moduna geçtiğinizde, her zaman bekleriz, bizim gezilerimizde yapılı araç gerekmiyor, hatta bazen araç bile gerekmiyor, bizim geziler mangal ağırlıklı alkolsüz katılan herkesin hoşnut olmasının esas alındığı geziler, hele bazı geziler tam aile gezileri, bir çocuk kucakta diğer çocuk yolda ;D yani daha anne karnında off roadcı gezilerimiz bile oldu,
derya bey öncelikle küçük co pilotunuzu allah bağışlasın ;D diyorum ve ilk planladığımız gezide sizi de haberdar edeceğiz emin olun ... aslında yapsak ya bi gezi hakkat yaa .. ne dersiniz arkadaşlar
Valla Murat hakkaten iyi olur da, bu hafta ben Fatih'in yanına çırağım, ondan sonraki hafta Beyoff var, ancak 21-22 nisana kalır gezi işi... Ama Beyoff ta görüşebiliriz mangala, herkes gelecek valla ;D ;D