Ynt: 2012 nin İlk hafif off road ve aile gezisi 01.01.2012
Eline sağlık Ömer Abi, fotoğraflar iyiymiş... Kaşar-Sucuk olayı benim değil Fatih Hocanın, ben ondan öğrendim... Çay olayımızda da Ömer Abi Aydın Bey gelmeyince bizim semaver işi yattı, sabah kahvaltıdaki çayla kendimizi affettiririz dedik ama çok beklememek için yapılan çayı içmedik, akşamki çay sabahki çaydı aslında
Gezi olayına gelince... İstanbul Park çevresi gezisi için ya bu hafta cumartesi yapalım (hanımlar olmadan olacak gezi) yada bir sonraki hafta pazar... Lakin bu pazara misafirlerimiz var... Ben haftaya pazar olmasından yanayım...
Kartepe gezisi içinse, kamplı olarak (yine bence) en uygun tarih 28-29 ocaktır... Biz de duygusal anlamda toparlanmış oluruz, malum vergi ayı...
Selamlar
Aynen katılıyorum Fotoğraf işini senden öğreniyorum duygusal durum uygun olunca canon mu olur nikon mu bilmem bi şey yapıcam ;D
Kayışdağ ;D ;D ;D hariç her yer olur ;D tehlikeli araçlar çıkyor oraya. hendekler kazılıyormuş filan
senin bağlayıp gezdirdiğin
131 resimleri varmı diye baktım 131 asfaltta gezdirdiğin için yakalıyamamışım malum biz aşağıda kaldık
çay için de şunları yazıym odun ateşinde demlenmiş ince belli cam bardak göl başı başlangıc yada yorgunluk çayı bir başka olur imrendim resimde görünce herkes ince belli cam bardağını getirsin olmadı çift semaver çalıştırırız.
( bu işlerden hiç anlamam sen yinede termosu hazır tut çay sabahta akşamda çok güzeldi teşekkürler )
kamplı derken çadırlı anlamına gelmiyordur inşallah
bide enteresan durum var benim araba otoparkta 1 gece çamurlu kaldı sabah arabayı gören otopakçıya fırça çekmiş bu araba çamurlu olurmu diye
otoparkçıda adam avcı demiş ;D
bilseler çamurlamak için ne uğraş veriyoruz. dedim ya enteresan. arabayı yıkatırken herkes geldi inceledi anlatmaktan bıktım ne yer ne içer ne yapar diye
bu hafta sonu ben belki semaveri denemeye Ömerli turu falan yapabilirim sonrasına bakarız kısmetse.
saygılar.