KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kesinlikle tekrarlayalım aynı ekıple ..vallahı benım suzuden ben bu kadar beklemıyordum ama harıkalar yarat tı ee tabı bırazda ben çok degıl azıcık ucundan saygılar
kesinlikle tekrarlayalım aynı ekıple ..vallahı benım suzuden ben bu kadar beklemıyordum ama harıkalar yarat tı ee tabı bırazda ben çok degıl azıcık ucundan saygılar
arkadaşlar bence metin gerçekten harikalar yarattı,
suzukinin gitmediği yerde o gitti,
ama bence gezinin en enteresan anı paşalının suzukisinin
bütün arabaların kaldığı yerde yürümesiydi,
abi sendeki cesaret başka bişey ne diyeyim ,
tekrarlarız umarım ,
sevgiler
Hasan abi nasılsın yahu fotoğraflar çok iyi çıkmış babamda benim bi fotoyu gördü suda çekilmiş aretle beraberken bide ferudun abinin suda giderken bidahakine bende gelim görim nasılmış dio koptum abi ya
hehehe saolasın abim dicem kısmetse gidersek bidaha yer olursa tabiki arabalarınızda ve izledikten sonra kendiside aynısını dedi alalım sana bitane bu suzukilerdende istemedem minimog daha iyi dedim
hehehe saolasın abim dicem kısmetse gidersek bidaha yer olursa tabiki arabalarınızda ve izledikten sonra kendiside aynısını dedi alalım sana bitane bu suzukilerdende istemedem minimog daha iyi dedim
hehehe daynır abi dayanır bakalım ama araba sinyalini verince tamam dedim eğer resimlerden videolardan etkilendiyse , gelse direk baana ooğlum sat bu motoru alalım böle araba die başlar ondan korkuyorum
arkadaşlar merhaba hepinizi selamlarım
pazar günü allahtan biraderim kazım kemerde sizleri görmüş
bizde atladık geldik sayenizde çok eğlendik
kadro çok güzeldi ardaşların hepsi birbirinden değerli insanlardı
biz sizden yaklaşık iki saat kadar sonrada etaba girsek bizi bekleyerek
mutlu ettiniz keyfinize eğlencenize ortak ettiniz
peşinizden gelirken ya kalırsam diye düşünüyordum
ama nasılsa ilerde dostlarım var gelip kurtarırlar diye
gönlüm ferahtı
hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım