KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sevtap hanım bu işi bilen biri olarak defender için övgüleriniz, sahibi olarak koltuklarımı kabarttı. 22 yıllık offroad tecrübem ve birikimlerim sonucunda ortaya çıktı bu araç. ayrıca size işi bilen biri dedim çünkü DCPU tabiri herkesin harcı değil. inşallah bir gün sizde sahip olursunuz aynısına.
sevtap hanım bu işi bilen biri olarak defender için övgüleriniz, sahibi olarak koltuklarımı kabarttı. 22 yıllık offroad tecrübem ve birikimlerim sonucunda ortaya çıktı bu araç. ayrıca size işi bilen biri dedim çünkü DCPU tabiri herkesin harcı değil. inşallah bir gün sizde sahip olursunuz aynısına.
Birşey bildiğim yok valla ama sitedeki defender fanatiği arkadaşlarımın mesaj ve fotoğraflarını izleye izleye defender sevgisi bana da geçti...
Hatta bu sayede pajero ile başladığım bu hobiye defender 90 ile devam ediyorum ama sizin araç başka
Tekrardan maşallah diyorum ve keyifle kullanmanızı diliyorum...
Bizim gezimiz yarım kaldı o yüzden bu pazar bir daha etkinlik istiyoruz sj410 maslak sanayiden yarın çıkacak inşallah gelecek olan varsa bu pazarda birşeyler yapalım
Bizim gezimiz yarım kaldı o yüzden bu pazar bir daha etkinlik istiyoruz sj410 maslak sanayiden yarın çıkacak inşallah gelecek olan varsa bu pazarda birşeyler yapalım
Teşekkür ederim murat bey aracın baskı balatası değişecek bide balataya çamur su gelmesin diye bir parça olması gerekiyormuş onuda bulduk ikitellide o takılacak ondan sonra off roada hazır. Eğer şile tarafına çıkarsanız pazar günü haberimiz olsun bizde gelebiliriz.