KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu güzel fotograflara sebep olan arkadaslara öncelikle tesekkür etmek isterim
tüm resimler harika insan neden bende orada degilim diyor ama acıkcası tum gunun en güzel sahneside mangalda pişen sucuklar olmuş
afiyet olsun
çok güzel bol çamurlu gezi olmuş defender'in hakkını yemeyelim maşallah güzel araç allah kazasız belasız sürmek nasip etsin diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum güzel bir gezi çıkarmışlar... Trabzon'dan Kucak dolusu sevgiler
Süper bi gezi olmuş anladığım kadarıyla ve katılmak için geç kalmışım ama yetişebilseydim atv motor ile gelicektim tabi aranıza kabul ederseniz ama olsun bidaki gezinize bende eşlik etmek isterim
Hakkını vermek lazım öle diilmi ama ben yeni üyeyim bende katılmak istiyorum gezilere ama nasıl haber veriliyor herkese bilgi verebilirmisiniz dediğim gibi atv motor ile yanınızda olabilirmiyim?
anasayfa tıklayın, gezenbilir bilgiler takvim,bölümüne kadar inin ,alt kısımda yaklaşan etkinlikler var ordan yada devamlı yazılanları konuları takip edin okuduklarınızı silin
Teşekkür ederim murat bey aracın baskı balatası değişecek bide balataya çamur su gelmesin diye bir parça olması gerekiyormuş onuda bulduk ikitellide o takılacak ondan sonra off roada hazır. Eğer şile tarafına çıkarsanız pazar günü haberimiz olsun bizde gelebiliriz.