KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Paylaşımlar için teşekkürler, çok güzel bir gezi olmuş. gelemediğim için üzgünüm plajdaki dört ayaklı sevgili dostumuzun bir gözü mavimiydi? birkaç kareye girmiş ama gözleri görünmüyor. adamın öyle bir toyotası olunca mokasen,gömlekle değil smokinle bile gider anlamlı günde off-road'a ahmet,hasan beni aramadınız alacağınız olsun şaka şaka (yine rusya muhabbeti çıktı başıma bela) bir dahaki geziye geliyorum inşallah
Oldukça keyifli,çamurlu ve muhabbetli bir gezi oldu.Katılamayanlar çok şey kaçırdı.Herkese teşekkürler. Tek yiyenbilir kareleri bende herhalde, akşama yüklerim onları da..
fotoroman gibi olmuş,elerinize sağlık olcayto bey.izlerken gezi kadar keyif aldım desem yeridir.herkesin güzergahı beğenip memnun kalmasına çok sevindim.
fotoroman gibi olmuş,elerinize sağlık olcayto bey.izlerken gezi kadar keyif aldım desem yeridir.herkesin güzergahı beğenip memnun kalmasına çok sevindim.
evet, bir teşekkürde videolar için Hasan Bey'e...su geçişlerinin resimleri yok diye üzülüyordum, Hasan'ın resim çektiğini görmüştüm, meğer videomuş....
derya bey ,biz teşekkür ederiz,çok video çektigimi sanıyordum, fakat makinayı yanlış ayarlamam dan dolayı çekmemişim, elimde olanlar bunlardı,bizde sizinle gezmekten, tecrübe ve keyif aldık ..emekleriniz için bizde teşekkür ederiz..
Öncelikle herkeze çok teşekür ederim,süper bir gezi idi.
Beni kurtaran Derya beye çok teşekkür ederim,Tabii güzelce çamura batmama
vesile olan Adnan beye de çok teşekkür ederim.
Harika çamura kafa attim . Tam süper oldu çok güzel bir gezi idi en kışa zamanda tekrar buluşmak üzere .
Şimdi bende olan fotolar.