KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aynen öyle yaa bu arada motorsiklet forumunda okudum bişi yoktu da ufak bir kaza atlattığınız cbf 250 motorunuz vardı sağlamdı ama bişiler olmuş herhalde konuda cvp yazamadım aklıma geldi soriyim ne oldu
Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010
bedenime ,ve motoruma bir şey olmadı ama ben motorumu emekliye ayırdım 650 honda transalp bakıyorum,şimdilik teşekkürler konuyu dağıtmayalım yakında motorlarımızla katılacağız sizlere sağlıcakla kalın.aynen yola devam
UFUKK' Alıntı:
bedenime ,ve motoruma bir şey olmadı ama ben motorumu emekliye ayırdım 650 honda transalp bakıyorum,şimdilik teşekkürler konuyu dağıtmayalım yakında motorlarımızla katılacağız sizlere sağlıcakla kalın.aynen yola devam
haha saol murat abi yaaa ahaha 14 sis farı var şaka gibi ama gerçek arap yağ bol bulunca misali oldu ama hepsinin fonksiyonel olması lazım 4 ön 2 sağ 2 sol 4 arka 4 tanede bull barda
haha yaa seni görünce dedim belki araziye doğru gidiyorsundur baktım sonra dönüş yolundasın aman dedim can napıyorsun hele bir slm ver kaç sonra dedim arazi bizi bekliyor bir kaç hafta öncede nam amortisörün karşındaki dukkanın önündeydi aracın zaten
yok beykozdaydı ekıp oraya geldım.
benım aracın kıl tuy bakımlarını orası yapıyor. cok eskı arkadasım evden alıp eve teslım. el fren balatalarımı degıstırdım.