Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Semih22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,042
Dedikleriniz hakkinda bilgim olmadığı için dikkat etmemistim ve düşünmemiştim. Deneme amaçlı bir iki kez çalıştırdım ve sorun çıkmadı. Dahaca kamp yapma fırsatım olmadi. En yakın zamanda yerini değiştireceğim. Teşekkürler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Eğer sistemde fazla hava kaçağı yoksa problem olmaz gibi duruyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih22 hocam bende kendi karavanımı yapmak istiyorum detaylı bilgi almak isterim senden mümkümse

Hocam merhaba kendi karavanımı yapacam hobi amaçlı ama yola çıkartmam için ne gibi belgeler gerekir şaseyi kendim yapacam ve diğer yerleri ilerde bi sıkıntı olurmu yada nerden ne belgesi almam gerek

Öncelikle herkese merhaba, ilk mesajımı bu güzel emek gösterilmiş karavana yazmak istedim. emeklerinize sağlık, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.

Şase nasıl? Kendiniz mi yaptınız ? Bu pek iyi fikir gibi gelmedi bana , en önemli parçası o çünkü. Hazır almak daha güvenli olurdu bence.

Projeyi paylaşabilirmisiniz

merhaba, karavan kaliteleri arttıkça ctp(fiber) kompozit paneller tercih ediliyor çoğunlukla. Siz neden aleminyum kompozit malzeme tercih ettiniz. Bir karavan aklımda ama kararsız kaldım. Size danışmak istedim. Teşekkür ederim.