KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Seyfettin hocam, iltifatına teşekkürler, sene de bir tıraş olduğumdan, bu sefer süre uzun tutuldu, saçlar çok uzadı, kışın ise karavanda kısıtlı imkanlar ile banyoda taramak zor oluyor.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )
berkcantp' Alıntı:
Seyfettin hocam, iltifatına teşekkürler, sene de bir tıraş olduğumdan, bu sefer süre uzun tutuldu, saçlar çok uzadı, kışın ise karavanda kısıtlı imkanlar ile banyoda taramak zor oluyor.
Eşim evin bahcesin de 15 i aşkın yavru,genç,yaşlı kedi besliyor.
Yemek vakti gelince önce onlara,sonra sıra bana geliyor.
Miyavlama sesinden konser oluşuyor bir anda.
Tugay kardeşim,olayı biraz geç( yaşlılık işte) çözdüm galiba!
airboat' Alıntı:
Eşim evin bahcesin de 15 i aşkın yavru,genç,yaşlı kedi besliyor.
Yemek vakti gelince önce onlara,sonra sıra bana geliyor.
Miyavlama sesinden konser oluşuyor bir anda.
Tugay kardeşim,olayı biraz geç( yaşlılık işte) çözdüm galiba!
Merhabalar eşim ve ben gezmeyi ve doğada kalmayı seven kişileriz. Yakın bir gelecekte karavan alıp daha fazla seyahatler yapmak arzusundayız hatta çocuklarla önümüzdeki 5-6 yıl içinde karavan ile yurt dışı seyahatinde hedefe koyduk.karavan almadan önce hiç karavan tecrübemiz olmadığı için bir kaç günlüğüne bir denem yapmak istiyoruz. Bulabildiğim karavan firmalarına ulaştım ama çok yüksek fiyatlar istediler. Sizlerden ricam 4 kişilik bir karavanın günlük kirası ortalama kaç lira dır. Nereden kiralayabilirim. Teşekkürler.
Kubilay Ersoy' Alıntı:
Merhabalar eşim ve ben gezmeyi ve doğada kalmayı seven kişileriz. Yakın bir gelecekte karavan alıp daha fazla seyahatler yapmak arzusundayız hatta çocuklarla önümüzdeki 5-6 yıl içinde karavan ile yurt dışı seyahatinde hedefe koyduk.karavan almadan önce hiç karavan tecrübemiz olmadığı için bir kaç günlüğüne bir denem yapmak istiyoruz. Bulabildiğim karavan firmalarına ulaştım ama çok yüksek fiyatlar istediler. Sizlerden ricam 4 kişilik bir karavanın günlük kirası ortalama kaç lira dır. Nereden kiralayabilirim. Teşekkürler.