Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Atilla Abi Teşekkürler uyarınız için,
Altta trailer kısmı görünecek ve kırmızı olacak,
Karavan kaplaması büyük ihtimalle beyaz, Sağ ve solunda duvar boyunca kızıl-sarı ağırlıklı airbrush çalışmaları olacak herhalde,
Belki kızılderili temalı çalışmalar olabilir bunlar, Henüz karar vermedik,
Evliya Çelebi ile ilgili bir kolaj da olabilir. Özgün sanat eserleri veya düzenlenmiş halleri olmasına özen göstereceğiz.
Çalışmalar Evliya Çelebi ile ilgili olursa mavi yeşil ve sarıyı daha ağırlıklı kullanacağız.
Kırmızı profillerin bir kısmı popup açıldığında ancak görünecek ama alt trailerin kırmızı alt desteklerini de örtmeyi düşünmediğim için
bunun tamamlayıcı olacağını düşünüyorum. Çadırı da kırmızı veya portakal renkli brandadan üç yüzeyinde de içeriden perdelenebilir açılıp kapanabilir
büyük şeffaf pencereler olacak şekilde diktireceğim. Ama yan taraftaki çalışmaların teması Evliya Çelebi olacaksa o zaman Mavi veya yeşil olacak.
Bir de yan yüzlere hiç bir şey yapmazsak, O zaman karavanı Yeşil, Beyaz ve Kırmızı olacak şekilde veya lacivert, kırmızı, beyaz da olabilir.
Her ihtimalde kırmızı kısımları aracımdaki kırmızı şeritlerle uyması için istiyorum.
Bütün bunlara karar veremedim daha, Net bir karar için kaplama bitmiş halde bir görmek lazım yine de, Bunlar sadece birer düşünce...