Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 134,771

Etiketler

Karavan buluşmalarında karavanları incelerken yanmaya başlayan ateş sonunda, iyice alevlendi, ilk adımda atıldığına göre hızlı yada yavaş artık bu iş bitecek, pasha bir gün yollara düşecek...
 

Sevgili dostlar
Mabirsen
Burak
Salih Bayer
Tango
İlhan abi
Cavit Sezer
Levent buraldi
Seyfettin haca
Armas
Aka
Arı
Aslan
Hepinize çok teşekkür ederim arabayı aldım sıra yavaş yavaş yapım aşamasına geldi, bakalım ne zaman bitecek sadece cumartesi ve pazar günleri uğraşa bileceğim.
 





Burak bey bende aracı sizin gibi önce bakıma bırakacağım yarın, ben özellikle araç klimalı olsun diye uğraştım ve buldum sorunsuz bir vaziyette çalışıyor çok şükür. tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. sizin aracınızda tekrar hayırlı olsun.
 

Turan bey,aracınız hayırlı uğurlu olsun inşallah,sakıncası yoksa aracı kaça aldığınızı ve kilometre bilgilerini paylaşır mısınız?Ben de çok seviyorum bu yeni tipleri,özellikle 13 m3...
 


Merhaba Turan bey .aracınız hayırlı olsun . umarım sorunsuz ve başarılı bir yapım süreci olur . güzel gezilerde mutlulukla kulanmanızı dilerim .
 





Turan bey meraba aracınız hayırlı olsun Allh tamamına erdirsin elimizden geldiğince her türlü yardıma açığız nezaman isterseniz arayabilirsiniz ,Ankara ,yada yolunuz düşerse muhakkak bekleriz saygılarımızla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
 


Turan bey öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden kem gözlerden saklasın kardeşim.Bende 1,5 yıldır bu sitede araştırmadayım bir araç alamadım ama bu 1,5 yılın son 3 ayında oluşan bir planım ve yapacağım karavanımın bir adı oluştu BUNUN ADI BİR SEVDA oldu ve bumudur evet budur dediğim plan bire bir ölçüde yaptığım maketde bir gecede bir kenara atıldı bu arada nedeni ortaya şöyle cıktı kağıt ve pc üzerinde cizilen planla gerceği arasında dağlar kadar fark oluştu bu örneği ADİL05 Abinin sayfasında görebilirsin şimdiden kolay gelsin. Tugay..
 



Turgay 58 size çok teşekkür ediyorum ,bende 1.5 yıldır hep araştırdım ve sonunda aracımı aldım çok şükür. işallah sizde kafanıza göre bir karavan yaparsınız .
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,179
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst