Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa
Bugün boş duruyorduk dedik,i paşa ,yı bir merdiven daha yukarı çıkaralım. merdiveni taktık birde bisiklet taşıyıcısı yapmamız gerekiyordu öyle bir aparat olmalıydı, kı arka kapıyı kapatırken arkadan bize çarpmaması gerekiyordu düşündük taşındık ve katlanır olmasına karar verdik hem de kapalı iken varlığı belirsiz olmalıydı. Karşılıklı sinerjiler sonucunda hem basit hem efektif hem kullanışlı bir aparat ortaya çıkardık ve başardık..Gergi,leri daha sonra takılacak. Umarım beğenirsiniz,
SEVGİLİ DOSTLAR BUGÜN KARAVANIM ( PAŞA ) YI SATTIM . Paşa,nın yeni sahibi İstanbul,da tenis öğretmeni . Alıcısı Hakan beyin sağlıklı günlerde kazasız ,belasız kullanmasın diliyorum. Bende yeni araç arıyorum, yeni ufuklara yelken acıyorum.
Alana'da satana'da hayırlı olsun, ekim ayında poyrazlar sonbahar buluşmasına katılırlar ise tanışma fırsatı buluruz..
Turan, bende yeni araç bakıyorum, ben eski kasa 12m3'lere bakıyorum, sen neler ile ilgilendiğini söylersen sanada bakayım...
Turan arkadaşım bu güzel habere çok sevindim.
Senin yönünden, yeni bir karavan yapımına başlıyacağın için, alan Hakan arkadaş yönünden ise, benim karavancılığa başlamama sebep olduğu için (bundan önceki VW Transporterı Hakan dan almıştım), ikiniz açısından da güzel bir sonuç oldu.
atiladi' Alıntı:
Alana'da satana'da hayırlı olsun, ekim ayında poyrazlar sonbahar buluşmasına katılırlar ise tanışma fırsatı buluruz..
Turan, bende yeni araç bakıyorum, ben eski kasa 12m3'lere bakıyorum, sen neler ile ilgilendiğini söylersen sanada bakayım...
Atilla ağabey çok teşekkür ederim. 17 m3 temiz araç olursa iyi olur son seçenek 15 m3 diye düşünüyorum. Bana 17 m3 mantıklı geliyor senin araçlar gibi yükseklik bakımından (ranza ) rahat olur. ilgilendiginiz için teşekkür ederim.
erdenbay' Alıntı:
Turan arkadaşım bu güzel habere çok sevindim.
Senin yönünden, yeni bir karavan yapımına başlıyacağın için, alan Hakan arkadaş yönünden ise, benim karavancılığa başlamama sebep olduğu için (bundan önceki VW Transporterı Hakan dan almıştım), ikiniz açısından da güzel bir sonuç oldu.