Süleyman bey çok teşekkür ederim, ben malzemeleri yurt dışından arkadaşım aracılığı ile aldım Türkiye teslim fiyatı toplam 1300€ gibi oldu.Ama Türkiye,de 1450€ civarı olur sanıyorum.
Sevgili dostlar, 13m3 aracımın içini kendime göre dizayn ettim. eleştirilerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum.masa ve oturma grubu yandan açıldığında 110 x 180 cm yatak oluyor. olumulu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
TURAN YÜCEL 05053319093
Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok önemsiyorum.Bildiğim kadarıyla 13 m3 ile sitede teksin.Yanılıyor da olabilirim,ama seni sıkı şekilde takipteyim ;D
Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok önemsiyorum.Bildiğim kadarıyla 13 m3 ile sitede teksin.Yanılıyor da olabilirim,ama seni sıkı şekilde takipteyim ;D
Ağabey çok haklısın ben kabin saçına kadar aldım 10 cm lik farkı koltuk dönme payı olarak hesapladım, hafta sonu saç çıkacak koltuk döndüğü zaman masa 10 cm daha büyüye bilir galiba.
SAYGILAR.
Turan YUCEL.
Pazartesi günü banyo penceresi için sipariş verdiğim (GEZGİN ADNAN AĞABEYİN ) banyo penceresinin aynısı da geldi.Tente siparişini de verdi salı günü gelecek ,sonrası da malum yapın aşaması başlayacak.