Turan YUCEL
0 538 812 84 48
Mehmet bey çok teşekkür ederim daha işimiz çok var.mabirsen' Alıntı:Kolay gelsin. Camlar herhalde işin en cesaret isteyen kısmı. İlk müdahale gelince gerisi gelir. Ellerinize sağlık. Biran evvel tamamlayın. Selamlar.

Mehmet bey çok teşekkür ederim daha işimiz çok var.mabirsen' Alıntı:Kolay gelsin. Camlar herhalde işin en cesaret isteyen kısmı. İlk müdahale gelince gerisi gelir. Ellerinize sağlık. Biran evvel tamamlayın. Selamlar.
Ümit çok sagol darısı senin başına.umut7105' Alıntı:Maşallah Turan abi,çok güzel bir başlangıç.Allah devamını da görmeyi nasip etsin.Darısı da bize inşallah...
Turan Bey tekrar hayırlı olsu.Sakıncası yoksa ,şu ters takılan banyo camını nereden ve ücretini yazabilirsen sevinirim.Tek eksik camım o.Selamlar.Turan YUCEL' Alıntı:Ben aracın yanında ayrıldığımda banyo camı ters takılmış ,düzelecek ve 360 derece döne bilen 2 koltuk tente montajı bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
![]()
abi link atıyorum fiyat :125 tl+kargoAdil05' Alıntı:Turan Bey tekrar hayırlı olsu.Sakıncası yoksa ,şu ters takılan banyo camını nereden ve ücretini yazabilirsen sevinirim.Tek eksik camım o.Selamlar.
Burak bey nihayet başladım darısı sana olsun.Goldwingerr' Alıntı:İş başlamış kolaylıklar olsun.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın
Turgay bey övgüleriniz için çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun işallah benden sorulan fiyatları ne olursa olsun söylerim yanlız bir konuda telafonla bilgi vermek istedim onun dışında başka bir şey olmadı. Turgay bey kim ne isterse elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. bugün aracımın elektrik tesitanı yaptım eksikleri ve su tesisatını kısmet,se yarın yapama niyetindeyim.TUGAY58' Alıntı:Turan bey ellerine sağlık paylaşımların nadir paylaşımlar arasında ayrıca malzemelerin fiyatlandırma konusunda da nadirler arasındasınız ayrıca bu konu icinde teşekkürler.
Bir malzeme fiyatı neden saklanır anlamıyorum ben 5 tl ucuza aldım ise bir karavancınında 5 tl ucuza alması benim dünya görüşümdür.
Ne güzel bilgi vermişin gercekten cok teşekkür ederim, Alsana site beğendiğini al kardeşim.Karavancılık ve gezenbilir dostluğu bu,mudur budur. Tanrı yardımcın olsun..
Oktay mutlaka geleceğim işiimde var zatenortioktay' Alıntı:TURAN abi araç bitince bi getiriverde canlı canlı görelim![]()