Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
Teşekkür ederim....
Tavan yüksekliği ranzalar için çok uygun, alt yatağın zeminden yüksekliği 40 cm ( davlumbaz yüksekliğinden dolayı), alt yatak ile üst ranza arası 85 cm, üst ranza ile tavan arası 60 cm olacak, ölçüler rahat bir ranza sistemi için uygun görünüyor.. 2'inci plan benimde sıcak bakdığım bir plan, yatak girişi 90 cm çıkıyor, buda yatağa giriş çıkışı rahatlatır sanırım, üst ranzaya çıkışda 20-30 cm'lik bir seyyar merdivenin de hiç bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum...Tek kafama takılan buzdolabı banyo köşesinin keskinliği, burayı yuvarlatabilirim böylece arka kısıma geçiş daha yakışıklı olur ama bu başka birşeyi bozuyor, banyodaki köşeye, tavana doğru, sıcaksu için hermetik şofben takmayı düşündüğüm için şimdilik banyo köşesinin olduğu gibi keskin kalmasını tercih ediyorum..
Bu gün yeni ruhsatı aldım, muayenesi 2014 ocağa kadar geçerli, plaka değişikliğinden dolayı, egzost emisyon kartını yeniden yaptırdım, trafik sigortasınıda yaptırdım, artık kanuni bir sıkıntım kalmadı, artık kesip biçmeye başlayabilirim.Tabiki önce güneş panelleri, tavan havalandırma ve tente montajı var...