Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)
yusuf selamlar olsun Trabzondan
bizde yaramazlık yok aynı bildiğin gibi uğraşıyorum.
Bende aracın işlemlerini yaptım ruhsatları motorkaravan olarak 3 kişilik işlettim.
malum plan proje ve faturalarla işi hallettik şimdi bizim araç da karavan sınıfına girdi artık bizimde karavanımız var diyebileceğiz.
kapıdaki yan camı yerinide kestirip cam açtırdım kapını iç döşeme kaplaması kaldı havalarda burda serin gidiyor
ondan dolayı araçla hiç ilgilenmedim öyle duruyor.başka yaramazlık yok.
eğer Trabzona gezmeye gelirsen yolun düşerse biliyorsun demem gerek yok
beni araman yeterlidir.
hafta sonu gezilerden bir kaç foto
güneşli yağmurlu ve sisli bir pazar günü gezmesi sabah tan hava güneşli arkasından sis ve ıslanma geliyor.
havalar ısınınca kısa zamanı değerlendirmeler başladı artık çakma karavanlarda sevilir olmaya başladı
herkese selam ve saygılar
ismail
model uçak hastası arkadaşlarım uçak uçurmalarıda bize çok keyf verdi.
neşeli bir ortam oldu gezmeye gittiğimiz zaman hertürlü amatör faaliyetleride yanımızda getirmeye özen gösteriyoruz
bekir bey selamlar
hocam şartlar o kadar iyi değildi bizim bulunduğumuz yerden kuzey komşularımızı bile zor duyuyorduk
başka zaman banlrada aktif olan kuzey komşuları nedense onlarında sayıları azdı fazla qso yapma şansımız olmadı
amaç yarışmayı sahiplenmek faaliyetlerin devamını sağlamak için iyi bir çalışma oldu. bizim için
Sn. amiral, model uçak sıvı yakıt ile çalışıyor sanırım, hobilerinde karavan ile birlikte tanıtılması ve bilgi
verilmesi önem verdiğimiz konulardır.
Arkadaşınızın hobisini bizlerle paylaşmasını dilerim. Selamlar.
Levent bey model ucak sıvı yakıtla çalışıyor .yoldaki benzin istasyonlarından 95 oktan yakıt arıyordu arkadaş-
oktanı düşük olan yakıtla çalışmıyormuş bildiğim kadarıyla . gideceğimiz yerlere genelde beraber gidiyoruz.çok model uçak çalışmalarını seyrettim.zevkide oluyor
gürültüsüne rağmen yinede seviliyor
bizim için sadece havada uçuşunu seyretmek önemli diğer konularından ben anlamam
ama arkadaşlarımız uzun zaman dan beri bu hobi ile uğraşıyorlar .Trabzonda yapılan havacılık oyunlarında arkadaşlar zaman zaman faaliyetlerine katılıyorlar
arasıra ufak tefek kazalarıda oluyor . ama kırılan parçalanan, parçaları hemen yapıştırıyorlar , hiç üşenmeden zevkle uğraşıyorlar
yazdığım gibi ben sadece seyirlik tarafını seviyorum. bu arkadaşlarımın kendi konularını paylaştıkları yerler vardır. öğrenir burdan belirte bilirim