Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Bu gün işe wc-banyo camının iç çerçevesini yaparak başladım, montajlayıp yapıştırdım, işkence ile bağlayıp kurumaya bırakdım.....
Sonra zemini kontraplak kaplamak için zemine 0.5 cm şilte döşedim, daha sonra kontralar kesilip alıştırıldı, iki parça halinde zemine döşendi kenarları yine dayson mastikle dönülerek kurunmaya bırakıldı...Daha sonra üzeri tekrar şilte ve Laminat parke ile komple kaplanacak..
Bundan sonraki iş, cam yünü izolasyon malzemesini tavan ve duvarlara yapıştırarak, duvar, kontraplak kaplamalarını montajlamak..
Zemin kaplaması için parçalar büyük olunca, bügün hanımda yardım etti kalfalık yaptı, kalfalık diyorum, çünkü hanım daha önce iki çekme karavan toplanmasında çalıştığı için çıraklıkdan kalfalığa terfi etmişti..
Güneş paneli bilgisini vermeye devam ediyorum, akşamleyin 12.6v olarak bırakdığım yedek akünün, sabahleyin voltajı yine 14.2v, panel yine gece sokak lambasından şarz olmuş, bir şeye daha dikkat ettim, sokak lambası o.3 amp/saat şarz yapıyor, yani 3 saatte 1 amp. tüm gece 12 saate 10amp gece şarzı var...