Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
İlnan abi ,senin ampül E14 serisi 12v vidalı ampul, E14 vidalı kısmın ölçüsü içindir, bakdım lamba kısmı biraz büyük olanları var,
Türkiye'de küçük lambalı E14 12v ampul yokmuş ama yurt dışında bolca var, sana bir link vereyim bak istersen buzdolabındaki lambanın muhafazasını takmadan kullanabilirsin...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
atiladi' Alıntı:
İlnan abi ,senin ampül E14 serisi 12v vidalı ampul, E14 vidalı kısmın ölçüsü içindir, bakdım lamba kısmı biraz büyük olanları var,
Türkiye'de küçük lambalı E14 12v ampul yokmuş ama yurt dışında bolca var, sana bir link vereyim bak istersen buzdolabındaki lambanın muhafazasını takmadan kullanabilirsin...
Sağ olasın, Söylediğin gibi, muhafaza olmadan olur. Bizim elektrikçi ''led takıyım ama soğuktan nasıl netice alırız, bilmiyorum'' dedi, çare bulamazsak geçici de olsa deniz dükkanından alacağız.
Yeni proje 10m3 2 kişilk karavan, güneş panelinden 1/1 enerji, yine klima, bu sefer extra 300mt zodiac bot.... İç dizayna son şekli verilmeye çalışılırken, diğer yandan malzemeler bir araya toplamnaya başladı....
Yakında yeni topiğinde...........
heyecanla bekliyorum.
planınız değişti galiba bildiğim kadarıyla 2 tane psa alıp karavan yapıcaktınız o projeyi erteledinizmi ? 4 kişilik planları daha çok seviyorum yeni yaptığınız 4 kişilik karavan planı varmı atilla abi ?
2011 yazını 2 kişilik 10m3 ile bitirmeyi planlıyorum, 12m3 için kapordada bir takım revizyonlar yapılacağı için imalatı daha uzun süreceğinden, uzun kış aylarına bırakıyorum...