Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emmez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,735
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)

yorgun savaşcı merhaba aramıza hoş geldiniz,size cevap yazılmamasının sebebi karavanını hazırlayan dostların şu an çoktan yollarda olması foruma ölü sezonda yazdınız bu sebeple cevaplar geç olacaktır.sormak istediğiniz soruları telefon ilede sorabilirsiniz elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız kalın sağlıcakla.

Etiketler

Sayın "yorgun savaşçı";

Foruma, aramıza hoş geldiniz.

Kendinizi ve niyetinizi tanışma başlığında tanıtabilirsiniz, hatta kendinize ayrı bir başlık açarak sorularınızı sorabilirsiniz. Burada ya da başka bir arkadaşın başlığında, sizin sorularınızı arkadaşlarımızın çoğu görmeyebilir. Üstelik yaz mevsimindeyiz, katılım göreceli olarak düşük olacaktır bu arada; canınız sıkılmasın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.2250

Size bir öneri ve salık verme: Bıkıp usanmadan karavan bölümünü okuyun...

Cavid Sezen

Sayın emmez, Karavanınız hayırlı olsun, sağlıklı ve mutlu geziler temenni ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

kolay gelsin (emmez)kardeşim aynı süreçten malesef bende geçiyorum ben daha aracı alamadım hangisi hesaplı ve sağlam ona bakıyorum sana tekrar kolay gelsin

sayın (emmez)öncelikle kolay gelsin, yapım aşamalarını mail olarak atarsanız sevinirim kolay gelsin (mizrakspor@hotmail.com)