Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emmez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,107
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)

bu koruda gezenbilir sitesinden arkın bey başta olmak üzere yusuf bey ve tüm diiger.karavancı dostların bilgi ve teçrübeliri ile aracımın bugün projeleri tse den onaylandıktan sonra dosyasınıda aldım ve ek bir i çıkartarak yarın tüv muayenesine girecem zannedersem en zor yere geldim.gerçi her aşamasında güzelliklerin yanında heyacan,zevk ve ne olucak acaba kuşkusu hep yaşadım.bazı arkadaşlarında olumsuz yaklaşımları da çok huzursuz etti ama gerçege az kaldı gibime geliyor.bu konuda yardıma ihtiyacı olan tüm karavan sevenlere karavan ile ilgilenen dostlara yardıma hazırım.hepinizi seviyorum.sayın gezenbilir dostları saygılarımla.[attachment=1]

100_1351.jpg

100_1350.jpg

100_1352.jpg

100_1357.jpg

100_1358.jpg

Etiketler

Sayın Emmez hadi hayırlı olsun umarım yarın muayene işinide kolaylıkla çözersiniz sizin yaşadığınız bu stresleri en iyi bilenlerdenim ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar,yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ;) kalın sağlıcakla.

sayın yusuf hocam desteğin ve verdiğin gayret için sagolasın.iyiki varsınız.yarın dilerim iyi hayırlı bilgi verebilirim.çok teşekkürler hocam.

sayın gezenbilir dostları hepinize verdiğiniz destek ve cesaretten dolayı milyonlarca teşekkür ediyorum.eveeeeeet artık bende ruhsatı elimde bir motor karavan sahibiyim.ruhsatımı aldım .buradan karavanını yapmak isteyen arkadaşlara önerim.bazı iyi niyetli olarak dostlar kulaktan dolma bilgilerle çok tedirgin edebiliyorlar,lütfen her söze yazıya inanmayın,oldukca uykusuz geceler geçirdim bu sebepten,fakat sanıldığı gibi nizami olarak ve yasalara uyulduğunda uykusuz geceler geçirmek gereksizmiş bunu öğrendim.yakında ruhsatımın fotokopilerini buraya koymayı düşünüyorum.bu yolumda bana yardımları ve bilgilerini esirgemeyen başta arkın bey,yusuf bey ve isimlerini şuan hatırlayamadıgım gezenbilir dostlarına saygılarımı sunuyorum.artık eksikylerimi tamamlamaya geldi,su deposu,atık su deposu,vebosto,hidrafor,gibi, elinde atıl satmak istedikleri malzemelere ihtiyacım var buradan bu konudada uygun verebilecek arkadaşların maillerini bekliyorum.ekremyavuz35@hotmail.com

sayın yusuf hocam sizlerin yüreklendirmesi ile buralara kadar getirdim.iyi dilekleriniz için çok sagolun bana dilediklerinizin binlerce fazlasını ben sizin ve tüm dostlara diliyorum.kimbilir belki bir gün biryerlerde bellimi olur karşılaşmak dilegiyle saygılarımı sunuyorum.

Sayın "emmez";

Güle güle, iyi gezilerde kullanın...

Cavid Sezen

sayın gezmen çok teşekkür ederim.korkulu,tedirgin gecelerden sonra çok arzuladığım dilegime kavuştum,tabi hala eksikleri var,onlarıda en geç bir ay gibi bir sürede acilleri tamamlarım zannediyorum.ilgi ve içten samimiyetinizden dolayı minnettarım.saygılarımla.görüşmek dieğiyle

gezenbilir dostları ,üstadları sayesinde bende oldukca sıkıntılı günler ve uykusuz gecelerden sonra kendi karavanıma sahip oldum.bu konuda sayın yusuf ve arkın beyin çok büyük destek ve cesaretleri oldukca rahatlattı.ve bu konuda 4.3.10 tarihli motorkaravan ruhsattımı alabildim.bu konuda daha çok kulaktan dolma ifadelere kendilerini inandırmış iyi niyetli kişiler oldukca huzursuz ediyorlar.ve bildiğiniz bir konu hakkında dahi acaba diyebiliyorsunuz.o nedenle bu sitedeki.bilinçli tecrübeli zatımuhteremlerin fikirleri doğrultusunda hareket etmelerini,başka kaynak aramamalarını öneririm.benim karavanımın oldukca eksikleri var hala onlarıda zamanla tamamlamaya çalışıyorum.bu konuda vebosto,hidrafor,ikili ocak,gibi malzemeleri ihtiyacım var uyğun elinde olan dostlarda varsa temin etmek isterim.tüm site kurucuları ve site kullanıcılarına saygılarımı sunarım.

resimlerim çıkmadı bir sorun olduğunu düşüyorum.

Mümkünse ayrı mesaj olarak yükleyin fotoğrafları sizin için daha kolay olacaktır. Aradaki bu mesajları silerim sonradan...

resim yüklemede bir sorunla karşılaşıyorum.artık tam bitince teferuatlı olarak tüm bölümlerini de yüklemye çalışırım.

Sayın emmez tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın karavanınızı size şimdiden keyifli geziler fotoğraf yükleme ile alakalı sorun için telefonla arayabilirseniz size yardımcı olmaya çalışırım.

selamlar,sizi ilgiyle takip ediyor başarılarınızın devamını diliyorum,bir konuda sizlerin engin fikirlerinize ihtiyacım var,camper almak yada yapmak gibi düşüncelerim var,eşimide razı etmek adına önce caravella aldım büyük arabaya alışalım diye yavaş yavaş hayallerime yaklaşıyorum,şimdilerde satıp camper düşünüyorum,çünki okuyan kızımdan dolayı çalışmak zorundayım ama en azından hafta sonları şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorum,şimdi hazırmı almak yoksa kendimiz yapmakmı hesaplı oluyor,sanırım (atilla)bey hazır almaktan yana idi bu arada resimleri göremiyorum,galiba başka format yüklemek gerekiyor biraz bilgisayar özürlüyümde neyse tekrar başarılar diliyorum başınızı ağrıttım özür dilerim,yanıtlarsanız sevinirim galiba yeniyim diye sayın(seyyah54) dışında kimse yazmıyor........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri