Merhabalar,
Ben daha önce pikap üstü karavanlarla ilgileniyordum. Fakat forumları okudukça, bu iş için, zaten azıcık artırabileceğim zamanın yeterli olmayacağını gördüm.
Bu başlık altında okuduklarımdan sonra benim için en iyi çözümün bir camper van yapmak olduğuna karar verdim.
Fakat ben sizlere göre çok gerilerdeyim, paylaşımlarınız sayesinde iç dizayn hakkında biraz fikir edinebildim. Fakat, genel olarak üzerinde durduğunuz araçlar Fiat ve Citroen. Araştırdığımda Renault Master'da hem ABS'li hem de klimalı daha çok seçenek var. Ayrıca ben nispeten kompakt birşeyler yapmak istiyorum. Acaba 9 metreküplük bir Master'a Levent bey'in (buralpdi) layout'unu sığdırabilir miyim? Muhtemelen biraz kırpma operasyonu olacak gibi, fakat ben ikiz yatak yerine kapanıp açılır bir oturma grubuyla işi çözmek istiyorum. Benim kafamda 2 kişilik bir camper var. Aşağıdaki araç bu tip bir çalışmada iş görür mü?
http://www.sahibinden.com/9_metre_kup2_5_dci_motor_absli_klimali_masrafsiz_panelvan-03WQQaXQQ18667960WQQpXQQdisplayitem
Düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Saygılar.