<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="eroll" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
eroll' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sayın Levent <br />
hayırlı uğurlu olsun Ben 93 de bir mazda panel ve daha sonra bir T4 caravan yaptım yapılmışı almak başka ama insanın yaptığı başka.O zevki yapan arkadaşlar bilir.<br />
Son bunu tadan Yusuf olmuştur. Şimdi T5 uzun şasem var onun tavanı alçak onun tavanını yükseltirin diye almıştım vazgeçtim.Onu satıp Yeni dukatoya 2 el niyetim var !5 m küp olanlar 187x400 cm yükleme alanı yani ön koltuklara kadar olan mesafe. İnşallah birgün bende başlarım ama . Tekrar hayırlı olsun.Buradan Tüm arkadaşlara selamlar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sayın "eroll";<br />
<br />
Sözünü ettiğiniz 15 m3 panelvanlar, 2007 yılında piyasaya çıktı.(Camper yapımına uygun olanları, 11.5, 13, 15 ve 17 m3) Bu durumda bunlar,2012'de camper yapılabilecek demektir. %84 ÖTV nedeniyle ama böyle bir sorun yoksa başka... Oğuz Beyin(teos) benzer bir düşüncesi var gibi.. Kolay gelsin size..<br />
<br />
Esen kalın.<br />
Cavid Sezen</div>