ŞAFAK 18' Alıntı:Levent bey kolay gelsin çalışmalarını yakından takip ediyorum, işin sonunda güzel bir iş çıkacağına %100 eminim.
yaybek' Alıntı:Levent abi dediğin gibi bunlar görülmeyen işler ama zamanın çoğunu alan işler,bu kısmı bitince gerisi daha seri olarak yapılacak,ellerine sağlık depo çok şık görünüyor hadi kolay gelsin.
aslanahmet' Alıntı:Levent Bey deponuz çok güzel gözüküyor. Güle güle doldurunuz![]()
biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;Dburalpdi' Alıntı:sağolasın Yaşar usta
sen neler yaptın bu hafta
yayiyayayu' Alıntı:biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D;D ;D
ogi' Alıntı:Levent bey elinize sağlık kardeşim, depolar gerçekten çok güzel olmuş
çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum, yapılanlar biz karavancı adayları için hem görsel bir tecrübe hemde ilham kaynağı oluyor
emeğinize sağlık
orbay74' Alıntı:Levent kardesım.
Yaptıklarını takdırle ızlıyorum . Alt bolumlerde bıle estetık gorunumu elden bırakmamıssın . Ben ıyı gıttıgıne ınanıyorum.
Kolaygellsın.
drares' Alıntı:Levent bey elinize sağlık çalışmalarınız ğüzel gidiyor...