KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
devam,
bu haftasonu ilk iş olarak kaplamaları sıkmak için harekete geçtik ama çalışan bize yakın pres bulamadık, o yüzden kaplamaları alıştırdıktan sonra hafta içi sıkılmaları için prese bırakarak ayrıldık, yani cumartesi günümüz boş yere geçti bir iş halledemedik,
pazar günü bizim için çok büyük sıkıntı olan daha önce fiberleyip hazırladığımız pis su depolarını boyadık ve yerlerine astık,
boya öncesi zımpara,
pis su depolarını yerlerine asınca üzerimizden büyük bir yük kalktı, nedense bu iş bize büyük bir sorunmuş hissi verdi, bu işlem bitince zaten alt yapının %70 kısmı bitmiş oldu,
su deposunu bitirince işe devam edemiyoruz, kaplamaları sıkamadığımız için elimizde malzeme yok bu yüzden boşta kalan zamanımızda bize çok lazım olacak sehpaları (eşşek) yapıyoruz ve paydos ediyoruz, bu haftasonu boş geçmiş gibi gözüksede depo işleri tamamen bitiyor buda bizi sevindiriyor,
tam paydos edip aletleri toplarken Salih bey bizi ziyarete geliyor sağolsun boşda gelmemiş ve ayak üstü biraz sohbet ediyoruz, aslında çalışmaya gelmiş ama iş yoktu ;D
Levent abi dediğin gibi bunlar görülmeyen işler ama zamanın çoğunu alan işler,bu kısmı bitince gerisi daha seri olarak yapılacak,ellerine sağlık depo çok şık görünüyor hadi kolay gelsin.
yaybek' Alıntı:
Levent abi dediğin gibi bunlar görülmeyen işler ama zamanın çoğunu alan işler,bu kısmı bitince gerisi daha seri olarak yapılacak,ellerine sağlık depo çok şık görünüyor hadi kolay gelsin.
sağolasın Yusuf,
çalışıyoruz çalışıyoruz ortada bir şey yokmuş gibi gözüküyor ;D, gelen eş dost da daha bir ilerleme yokmu, hep aynı yerdesiniz diye sorunca biraz sıkılıyoruz ??? ???, anlatamıyoruz derdimizi, inşallah bu haftasonundan sonra göze hitap edecek ilerlemeler yapabiliriz , aslında iyi ilerliyoruz tabii görsel olarak değil alt yapı olarak ;D ;D
biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D ;D ;D
yayiyayayu' Alıntı:
biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D ;D ;D