Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 444,992
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

mutfak tezgahımıza devam,

DSC01074.JPG

DSC01075.JPG

DSC01076.JPG

DSC01077.JPG

en sonunda mutfak tezgahımızın ana hatları bitiyor ve içerde tekrar yerine oturtuyoruz ve hata varmı diye kontrol ediyoruz,

DSC01078.JPG

pazar gününüde işlem sıramıza göre sabit yatağımızı yapıyoruz, önce ağaçlarımızı biçiyoruz ve arkasından montaja başlıyoruz,

DSC01079.JPG

DSC01080.JPG

DSC01082.JPG

DSC01083.JPG

DSC01081.JPG

Etiketler

DSC01085.JPG

üst kontraplağını alıştırıyoruz,

DSC01086.JPG

DSC01087.JPG

DSC01088.JPG

DSC01089.JPG

ve montajı bitiriyoruz,

DSC01092.JPG

DSC01091.JPG

bu hafta da bu kadar iş çıkıyor :smiley:

Cok guzel olmus ellerinize saglik. O arka yatak alti tahtalar kirilmaz degil mi? :D
Demir olsa miydi acaba ne dersin? Kesin bir sebebi vardir. Bilmek icin sordum.

insel' Alıntı:
Cok guzel olmus ellerinize saglik. O arka yatak alti tahtalar kirilmaz degil mi? :D
Demir olsa miydi acaba ne dersin? Kesin bir sebebi vardir. Bilmek icin sordum.

çok teşekkürler :smiley:
İnsel hocam bu desteksiz hali ile iki kişi rahatlıkla yatabilirsiniz ;D ;D korkmayın,
en son işlemde banyo ve mutfak dolaplarının yanlarınada bağlanacak artı destek olması için, arka kısımdada takviyeleri olacak, ahşap yapmamın sebebi elimdeki malzemeyi değerlendirmek ve hafif olması,

Levent, ilk once mutfak sonra arka yatak, yemek ve yatak işini bitirdin neredeyse, hiç bahsetmediğine göre sadece ön koltuklar ve buzdolabının duracağı yer kaldı herhalde, madem hafta sonu çalışacakdın niye haber vermedin evde canımız sıkıldı yardıma gelirdim, neyse bu hafta geliriz yardıma artık...

atiladi' Alıntı:
Levent, ilk once mutfak sonra arka yatak, yemek ve yatak işini bitirdin neredeyse, hiç bahsetmediğine göre sadece ön koltuklar ve buzdolabının duracağı yer kaldı herhalde, madem hafta sonu çalışacakdın niye haber vermedin evde canımız sıkıldı yardıma gelirdim, neyse bu hafta geliriz yardıma artık...

evet ön koltuklar ve buzdolabının yeri var, daha önemlisi üst dolaplar,
bu ruhsat işlerinden strese girdiğim için neolur neolmaz diye mobilyanın kabasını atıp ruhsatını çıkarmayı hedefliyorum, ruhsat çıktıktan sonra inçe işçiliğine geçmeyi planlıyorum, her zaman beklerim :smiley:

Seni dikkatle izliyorum, sen nelerle karşılaşacaksan bende karşılacağımı tahmin ederek seni izliyorum..

atiladi' Alıntı:
Seni dikkatle izliyorum, sen nelerle karşılaşacaksan bende karşılacağımı tahmin ederek seni izliyorum..

bende son yazılanlara ve yorumlara bakarak içini tam bitirmeden muayeneye girmek istiyorum herhangi bir süprizle karşılaşmamak adına, tüv'deki sistem oturmadığı için tedirginim, aynı muayene istasyonunda birinin geçmediği maddeyi öbür arkadaşı hafif kusur sayabiliyor, o yüzden ocağı monte etmeden gerekirse su depolarını sökerek kabaca tüv'den geçmeyi hedefliyorum

ellerine sağlık usta çok güzel oluyor eeee adın çıkmış ustaya kaytarmak malzemeden çalmak yok hep beraber takipdeyiz ;)
bu tüv meselesi benimde çok canımı sıkıyor bugün bayağı incelediler arabayı hatta yan bantlardan birileri daha geldi konuştular sanki akıllarına yatmayan birşey vardı arabanın içine bile baktılar ben acaba ocak ve tüpe kafayı takarlarmı diye tedirgin oldum sonrasında bana bunu sizmi yaptınız yoksa aldığınızda böylemiydi dediler yani daha önce bu haliyle muayene oldumu dediler bende evet hatta tüm işlemlerini ben kendim yaptım kanunen ne gerekiyorsa hepsini tam yaptık hiç eksiyi yoktur dedim ve yaptırdığım yeri sordular bende sinekli dedim tamam dediler ama sonrasında zaten geçemedi derdine düştük ne diyeyim ...........

bizde cumartesi günü Ahmet (yasiko) abinin landrover'inin elektrik kablolarını tamamıyle çakip bağlantılarını yaptık dışarıdan elektrik bağlantısınıda bendeki sistemin aynısı yaptık çok güzel bir tesisat oldu sadece ikinci aküyü alıp bağlayacağız iş bitecek ruhsat zaten tamam gezmeye hazır.

sistem bir otursa ne geçiyor ne geçmiyor insan ona göre davranır :-\

yaybek' Alıntı:
ellerine sağlık usta çok güzel oluyor eeee adın çıkmış ustaya kaytarmak malzemeden çalmak yok hep beraber takipdeyiz ;)
bu tüv meselesi benimde çok canımı sıkıyor bugün bayağı incelediler arabayı hatta yan bantlardan birileri daha geldi konuştular sanki akıllarına yatmayan birşey vardı arabanın içine bile baktılar ben acaba ocak ve tüpe kafayı takarlarmı diye tedirgin oldum sonrasında bana bunu sizmi yaptınız yoksa aldığınızda böylemiydi dediler yani daha önce bu haliyle muayene oldumu dediler bende evet hatta tüm işlemlerini ben kendim yaptım kanunen ne gerekiyorsa hepsini tam yaptık hiç eksiyi yoktur dedim ve yaptırdığım yeri sordular bende sinekli dedim tamam dediler ama sonrasında zaten geçemedi derdine düştük ne diyeyim ...........

bizde cumartesi günü Ahmet (yasiko) abinin landrover'inin elektrik kablolarını tamamıyle çakip bağlantılarını yaptık dışarıdan elektrik bağlantısınıda bendeki sistemin aynısı yaptık çok güzel bir tesisat oldu sadece ikinci aküyü alıp bağlayacağız iş bitecek ruhsat zaten tamam gezmeye hazır.

Yusuf abi gecmis olsun seninki neyden kaldi? mekanik mi yoksa karavan aksami ile mi ilgili. Eger karavan ile ilgili ise gecen sene gecen bu sene nasil kalir?

Umarım bir sıkıntı yaşanmadan geçecektir...
Levent Bey,
Karavan çok güzel ilerliyor,
Kolay gelsin,
Selamlar,

Melih kardeş karavanın iç donanımı ile alakalı sıkıntı yok sadece el freni az tutuyormuş ve birde ön fren hortumları frene basınca şişiyormuş onları halledip gideceğim iş tamam,tamamda iş yeri listemiz bu ara farklı çıkıyor mecburen hafta sonunu bekleyeceğiz.

Yusuf abi soruyu sorduktan sonra senin kendi karavan sayfanda okudum problemleri. Insallah halledersin hafta sonu aceleye gerek yok. Zaten okudugum kadari ile cok abartiyorlar fren olayini bu sene herkes ondan sikayetci. :smiley:

bu haftasonu biraz daha çalışabildik, işlem sıramıza göre taban tahtalarımızı yerine alıştırıp montaja hazır hale getirdik,

DSC01104.JPG

DSC01105.JPG

DSC01107.JPG

DSC01108.JPG

DSC01109.JPG

DSC01110.JPG

buzdolabımızı yerine oturtup ahşaplarını alıştırdık,

DSC01111.JPG

DSC01115.JPG

sonra oturma gurubumuzun ahşaplarını alıştırmaya başladık,

DSC01114.JPG

DSC01116.JPG
,

üst dolaplara başlamadan önce oturma gugubumuzun arkasındaki duvar kaplama ve izalasyon işlerini hallettik, arkasından üst dolapları yapmaya başladık,

DSC01119.JPG

DSC01121.JPG

bu haftada bu kadar iş çıkarabildik :smiley:

Elinize sağlık..Gayet güzel gözüküyor. Gül ağaçı kaplamanın çok güzel olacağını düşünüyorum..

Kolay gelsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR