Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
yugun' Alıntı:
Harika, Karavanda ahşabın verdiği sıcaklığı çok seviyorum.
Elinize sağlık,
Ama selilozik malzemeyle kapalı alanda çalışırken maske şart.
Hem de mümkünse gaz maskesi.
Kapılar açık olsa da küçücük alan kapalı alan sayılır.
Havada uçan parçacıklardan mutlaka etkilenirsiniz.
Levent bey çok güzel görünüyor, elinize sağlık.
Bu arada sizin ve Ümit beyin çalışmalarını takip ettikçe yolda araç kullanamaz oldum.
Ne kadar yüksek tavan minibüs varsa hepsine ayrı ayaküstü projeler üretir oldum.
freediver2009; sen, yollardaki yüksek tavan panelvanları karavan olarak görmeye başladıysan tamam sen oltanın iğnesi yutmuşsun demekdir, artık iflah olmazsın..
atiladi' Alıntı:
freediver2009; sen, yollardaki yüksek tavan panelvanları karavan olarak görmeye başladıysan tamam sen oltanın iğnesi yutmuşsun demekdir, artık iflah olmazsın..
Çok doğru söylüyorsunuz Atilla bey. Eskiden panelvanları hiç fark etmezdim ya da önemsemez idim. Şimdi hiçbiri görüntümden kaçamıyor. Arkadaşta oltayı yutmuş dediğiniz gibi tedavi olması gerekiyor İlacı belli öyle değilmi ?
Erhan bey evet bu dolgu verniğini 220 no su zımparası ile zımparalayıp son katını atacağız, sizi karavandaki yanlış ustanızın dolgu verniği kullanmaması idi, özellikle sizi uyarmıştım
grjet' Alıntı:
Levent bey ilgiyle takip ediyorum Harika oluyor Elinize sağlık
Levent bey çok güzel görünüyor, elinize sağlık.
Bu arada sizin ve Ümit beyin çalışmalarını takip ettikçe yolda araç kullanamaz oldum.
Ne kadar yüksek tavan minibüs varsa hepsine ayrı ayaküstü projeler üretir oldum.
Leveny bey atasözümü bimemiyorum ama sizi çalışırken ve vernik gibi çok etkili bir kimyeviyi kullanırken görünce o söz geldi birden aklıma.
"Maskesiz çıkmam abi"
Aracınız çok güzel oluyor uzun zamandır takip ediyorum ve başarılar diliyorum.
KaRgA' Alıntı:
Leveny bey atasözümü bimemiyorum ama sizi çalışırken ve vernik gibi çok etkili bir kimyeviyi kullanırken görünce o söz geldi birden aklıma.
"Maskesiz çıkmam abi"
Aracınız çok güzel oluyor uzun zamandır takip ediyorum ve başarılar diliyorum.
dün öğleden sonra yine tartışmalı ve stresli bir şekilde ruhsatları aldım, fakat karavan projesini bana vermediler, bütün olumsuzluklara rağmen sordum bizde kalacak dediler,
tereddütte kaldığım sattığım 10m3 jumperin ilave koltuk atılıp cam açma projesi bizde dosyasının içindeydi,
Maltepe emn.müd. ruhsat işlemlerini için gitmeyin arkadaşlar, bir memura bütün işi yıkmışlar o da zaten yetişemiyor, içerideki masa başında boş oturan memurlarda o kavga gürültüye rağmen biri de çıkıp yardım edeyim demiyor,
daha düzgün çalışan sistemi oturmuş yerler varmış, araştırıp öyle işlemlerinizi yaptırın