Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Ellerinize saglik Leven abi basamak super olmus. Deneyim mi diyim ne diyim bilmiyorum. Bunca karavan gordum, kamper yapan gordum ama bu kadar basit ve effektif bir cozum ilk defa gordum. Ellerine saglik.
Çok teşekkürler Mehmet (freegraf) abi işlerimin yoğunluğu ve daha eve internet bağlatamadığımdan foruma uzun zamandır giremiyorum ama forumda görüyorumki güzel işler yapılmış.
Tüm dostlara selam olsun.
çok teşekkürler, basit ama güzel oldu bende beğendim
melihbozkurt' Alıntı:
Ellerinize saglik Leven abi basamak super olmus. Deneyim mi diyim ne diyim bilmiyorum. Bunca karavan gordum, kamper yapan gordum ama bu kadar basit ve effektif bir cozum ilk defa gordum. Ellerine saglik.
Artık iyi ve güzel havalar kapıda,sn Yusuf kardeş.Senin form da ve formunda olman gerek ,yok bir taraf açık kalıyor.İnşaallah en kısa zaman görüşürüz.Diğer arkadaşların da iyi gittiği belli .selamlar ve iyi gezmeler.
Levent usta basamağı ben de çok beğendim, eline sağlık. Ben sabit olanlardan yaptırmayı düşünmüştüm ama sen bana güzel fikir verdin. Bu konuyu aksesuar bölümünde de paylaşırsan daha kalıcı olacaktır
Levent usta basamağı ben de çok beğendim, eline sağlık. Ben sabit olanlardan yaptırmayı düşünmüştüm ama sen bana güzel fikir verdin. Bu konuyu aksesuar bölümünde de paylaşırsan daha kalıcı olacaktır
Levent bey basamak çok güzel olmuş güzelde görünüyor.
umarım diğer noksanlarınıda tamamlarsınız bu yaza sorunsuz hazırlanırsınız.
artık yaz sıcakları başladı .sıcak havalarda araçın diğer işleri ile uğraşmak çok sıkıcı olur
yazın da sıcak havalarda bu sıkıntıların yorgunluğnu atmış olursunuz.
yazın fazla sıcak havaları sevmiyorsanız doğal kılımaların çalıştığı karadenizi yaylalarını size tavsiye ederim ,
çalışmalarınız iyi gidiyor kolaylıklar diliyorum.
selamlar olsun.
amiral' Alıntı:
Levent bey basamak çok güzel olmuş güzelde görünüyor.
umarım diğer noksanlarınıda tamamlarsınız bu yaza sorunsuz hazırlanırsınız.
artık yaz sıcakları başladı .sıcak havalarda araçın diğer işleri ile uğraşmak çok sıkıcı olur
yazın da sıcak havalarda bu sıkıntıların yorgunluğnu atmış olursunuz.
yazın fazla sıcak havaları sevmiyorsanız doğal kılımaların çalıştığı karadenizi yaylalarını size tavsiye ederim ,
çalışmalarınız iyi gidiyor kolaylıklar diliyorum.
selamlar olsun.
Sayın Amiral çok teşekkürler, karavanın eksiklerini bir an evvel bitirmeyi inanın bende çok istiyorum, fakat hem maddi hemde zamansızlıktan iş uzuyor, hem zaman yok hemde çalışma yerim bazen müsait olmuyor, hava ısındı diyorsunuz ama benim çalıştığım apartmanın otoparkında hala kış ;D parmaklarım donuyor vidayı bile tutamıyorum, belki bu haftasonu biraz ısınır, bütün imkansızlıklara rağmen inşallah yaza bitmiş olacak, selamlar