buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
8) 8) 8)
yaybek' Alıntı:Depomu ??? o da ne :-\
8) 8) 8)

yaybek' Alıntı:Depomu ??? o da ne :-\
yapılan sistem çevreye ve insanlara zarar vermiyorsa bence en uygun sistem odur,
karavan bir amaç değil araçtır önemli olan size en iyi şekilde hizmet etmesidir ama insanız ve tamamıyle insani bir duygu olan oldumu en iyisi olması tabiki kimisinin imkanı tam donanımlı sprınter'e kiminin imkanı J9 karavana yeter,olsun kıytırık olsun ama benim olsun Wink Grin
yaybek' Alıntı:Sayın zentoz umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz![]()
zentoz' Alıntı:Yusuf Bey inşallah. Eşimde bende çok istiyoruz ama merak etmeyin aynı duygusal kaygılar burada da varBu arada sizin yapım aşamasını sonuna kadar okuduktan sonra karavanı hayırlı bir şey için satmanız beni memnun etti. Hayırlı uğurlu olsun. Artık yeni bir karavana ne zaman başlıyorsunuz ??
![]()
valla benim evdede yokGültekin' Alıntı:Abi böylesi benim evimde bile yok.![]()
zentoz' Alıntı:Beğenmediğim yönlerde olabilir ama bu insanların zevkidir. O onun evidir.
Sevgiyle kalın.
Not: Haftasonu eşimle birlikte karavan satan galerileri gezdik yakında çektiğim resimleri paylaşacağım. Bir tane beğendik bakalım ne olacak.
yaybek' Alıntı:Özgür bey çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah tüm olmayanlara önce ev sonra arzu ettiği karavanı nasip eylesin.
Özgür bey yeni karavanı gönlüm hemen istiyor ama malum duygusal nedenler müsade etmiyor,eğer kısmet olursa yapmak istediğim karavan 15m3 PSA grubu araçlar ve olmazsa olmazım güneş paneli Allah herkesin gönlüne göre versin.