Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Nihat bey,
Reimo karavanını kendi yapanlara, kaplama için aşağıda resimlerini koyduğum sistemi tavsiye ediyor.
Bence oldukça şık ve gerektiğinde kaplamaların bozulmadan sökülmeside kolay. Ne dersiniz ?
NOT: H-Profil yerine 2 adet zıt konumlu U-Profilde kullanilabilir.
DÜZELTME: 2. Resimdeki L-Profil degil U-Profil (Aliminyum) ! Af ola :-\
Mesut bey açıklamalı görselleriniz ve göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.
Bazı yerlere çok rahatlıkla uygulardım.Hatam resimleri yaptıktan sonra iletiyorum.
Bu hatamdan hemen vazgececeğim.Bugüne kadar yaptıklarımı hemen yükleyeceğim,ve yapacaklarımı bir gün önceden yazacağım.
Nihat bey,
Tavanı daha bitirmediyseniz suni deri ile şimdiden kaplamanız daha kolay olabilir.
Ayrıca neme dayanıklı esnek suni kumaş deriyi açıkta kalan diğer yerler içinde kullanabilirsiniz.
[attachment=1]
Belki uygunu buradan temin edilebilir.
http://www.kumasci.com/shop/default.asp?rsm=urun_detay&urun=163&kategori=111600000000
Not. Şanslısınız atölyeniz oldukca geniş. Herkese kısmet değil. Kıymetini bildiğinizden eminim.
Ayrıca izolasyonunuzda güzel gözüküyor.
Buyük parçalarla uğraşmak işin en sıkıcı tarafı olsada yerine montajlandımı, görüntüyü aniden değiştirip işinin hızlı ilerlemesine faydası oluyor, kolay gelsin....
atiladi' Alıntı:
Buyük parçalarla uğraşmak işin en sıkıcı tarafı olsada yerine montajlandımı, görüntüyü aniden değiştirip işinin hızlı ilerlemesine faydası oluyor, kolay gelsin....
Atilla bey Tesbitleriniz çok doğru .
Yorucu ve sıkıcı tarafını bugün Yanıma gelen Rıfatla beraber azaltık. İki kişi de olunca çok zevkli çalışılıyor.
Rıfata ayrıcana teşekkür ediyorum .
Sağlıkla ve mutlu kalın.