<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="berkcantp" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
berkcantp' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yusuf kardeşim, Evin hayırlı olsun, çok sevindim. Allah borçlarını ödemeyi nasip etsin, güle güle otur.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
İlhan abi çok teşekkürler.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="chevyerol" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
chevyerol' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
yusuf bey öncelikle sizin kamervanın bütün aşamalarını verdiğiniz bütün emeği,göz nurunu,alınterinizi,semaverdeki çayınıza kadar tüm emeğinizi gezenbilir ailesindeki tüm dostlarımız gibi bende izleyebildiğim kadar izledim ve bilgi sahibi oldum.kamervanın satılmasına sizin kadar bende üzüldüm fakat ev olayınızdan haberim olunca sizin kadar sevindim.allah öncelikle sağlık sıhhat versin,ailenizle ağız tadında mutlulukla oturup göz açıp kapayana kadar ödeme kolaylığı nasip etsin,etsin ki 2.kamervanın yapımı kısa bir zamanda gerçekleşssin.herşey gönlünüzce olsun...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Erol bey çok teşekkürler güzel dilekleriniz için,umarım ödememiz kolay olurda bizde ilerde yeni karavan için aynı zamanda birikimde yapabiliriz birkaç yıl biraz zor görünüyor ama bakalım bu sevdadan nasıl etkileneceğiz zannedersem büyük bir burukluk olacak çünkü çok alışmıştık o karavana.</div>