Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf Bey,
Artık rahatlıkla "gözünaydın" diyebiliriz. Burası Türkiye, belli olmaz, kar yağar, yağmur yağar... Ben biraz "köylü düşünürüm" böyle konularda. Bizim köylü yurttaşımız, parayı cebine sokmadan inanmaz. Ne zaman cebine sokar, ondan sonra inanır. Aslında doğru da yaparlar; bizim ülkemiz gibi kurumlaşmanın pek gelişmediği ülkelerde, akşamdan sabaha neler değişmiyor ki. O nedenle, bizim köylümüzün yaşam deneyimleri, yüzlerce yılda adeta genetik kodlarına işlemiştir. Artık Yusuf kardeşimiz de projeyi cebine soktuğuna göre, bu aşama geçilmiştir. Hayırlı ve uğurlu olsun!...
Projede birşey dikkatimi çekti.
Arka yatak : 120 cm
Banyo : 80 cm
Küçük yatak: 190 cm
Toplam : 390 cm ediyor.
Benim bildiğim, PSA grubu araçların yük bölümü uzunluğu, 336 cm. Rakamları ben mi yanlış okudum, anlayamadım. Sürücü koltuğunu döndürerek ekleseler olur sanıyorum ama çizimde öyle birşey göremedim. Aslında çok önemli değil de yalnızca merak işte.
Not: Yusuf Bey, sizin bu karavanı ne denli istediğinizi herkes gibi ben de çok iyi biliyorum. İvedi davranmayın, temkinli olun. Bu iş, nasılsa olacak artık; geç olsun, güç olmasın. Siz de bizler gibi emekçi bir kardeşimizsiniz. Para zor kazanılıyor ama kolay harcanabiliyor. "En iyi" tuzağına düşmemek gerekir. Aslında bu söylediklerim, tümümüz için geçerlidir.
Kolay gelsin dileklerimi yineliyorum.
Cavid Sezen